Genveje


Underviser modtager formidlingspris for lærebogUnderviser modtager formidlingspris for lærebog

Mette Juel Bojsen-Møller er lektor på sygeplejerskeuddannelsen. Hun har netop modtaget Gyldendals formidlingspris sammen med en kollega fra Professionshøjskolen Absalon.

Af Stine Munk Rasmussen l Den 21. september 2017

Formidlingspris 2017
Her står Mette Juel Bojsen-Møller og Oluf Falkenberg Nielsen sammen med direktør Hanne Salomonsen, Gyldendal Uddannelse. Foto: Gyldendal.

Mette Juel Bojsen-Møller, Metropol, og Oluf Falkenberg Nielsen, Absalon, modtager sammen Formidlingsprisen for deres imponerende produktion af undervisningsmaterialer til sygeplejefaget for forlaget Munksgaard – ikke mindst til den populære lærebogsserie, Hånden på hjertet.

”Munksgaard udgiver mere end 250 titler til sygeplejerskeuddannelsen, men spørger man vilkårlige studerende, hvad der i særlig grad kendetegner en god lærebog fra forlaget, er svaret altid det samme 'Anatomi og fysiologi – hånden på hjertet'. Her går faglighed, formidling og forlagets ambitioner op i en højere enhed”, lød det blandt andet fra Hanne Salomonsen, direktør i Gyldendal Uddannelse, ved prisoverrækkelsen, som fandt sted den 20. september.

Gyldendals Formidlingspris går til en eller flere forfattere, som har stået bag særligt betydningsfulde eller nyskabende udgivelser til de videregående uddannelser. Prisen er på 25.000 kr. 

Læs mere om sygeplejerskeuddannelsen