Genveje


Ernærings- og SundhedsuddannelsenErnærings- og Sundhedsuddannelsen

Uddannelsesudvalgets opgaver, medlemsoversigt og mødematerialer

Ernærings- og Sundhedsuddannelsernes uddannelsesudvalg består af 12 medlemmer fra forskellige organisationer, som har engagement, viden og lyst til at indgå i arbejdet med at styrke og udvikle uddannelsen.

Udpegningsberettigede organisationer

I tråd med lov om professionshøjskoler for videregående uddannelser er der i foråret 2014 en proces i gang, hvor udpegningsberettigede organisationer udpeger repræsentanter til uddannelsesudvalgene på Professionshøjskolen Metropol med funktionsperiode fra 1. maj 2014 og fire år frem. Se liste over Udpegningsberettigede organisationer til uddannelsesudvalget for Ernærings- og Sundhedsuddannelserne. (pdf)

Opgaver

Uddannelsesudvalget rådgiver bestyrelsen og ledelsen om uddannelsens indhold og kvalitet og om uddannelsens relevans for samfundet. Udvalget mødes 2-4 gange om året. Læs mere om uddannelsesudvalgets opgaver i udvalgets forretningsorden (pdf).

2018

Referat  og dagsorden 1. oktober
- Bilag: KP og vores omverden (pdf)
- Bilag Oversigt over KP's strategiproces (pdf)

Referat og dagsorden 22. maj

Referat og dagsorden 19. april

2017 

Referat og dagsorden 7. december 

Referat og dagsorden 14. september
Bilag: Præsentation af tværprofessionelle forløb ESU

Referat og dagsorden 8. juni
- Bilag: Præsentation af kost og ernæringsforbundets faglige profiler
Bilag: Præsentation ESU jobprofiler

Referat og dagsorden 2. marts
Bilag: Digitalisering - oplæg v. Lasse Kristian Suhr

2016

Referat og dagsorden 14. april
Referat og dagsorden 1. juni
Referat og dagsorden 15. september
Referat og dagsorden 1. december

2015

Referat 12. marts
Referat 21. maj
Referat 24. september
Referat 3. december

2014

Referat 5. marts
Referat 11. september
Referat 10. december

Formand for udvalget
Udpeget af Danske regioner (ekstern talsperson)
Bente Kirkeskov, Uddannelseskoordinator på Bispebjerg Hospital

Udpeget af Kommunekontaktråd Hovedstaden
Gitte Bloch Hansen, praktikkoordinator, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen, Københavns Kommune

Praktiksteder
Udpeget af praktiksted, mindre privat virksomhed
Katrine Terkelsen Roelsgaard, partner, Frugtformidlingen 

Udpeget af praktiksted, større privat virksomhed
Søren Ejlersen, næstformand, Årstiderne 

Udpeget af praktiksted, Fødevareforhandler
Nina Sindballe-Lauritsen, projektleder, Meyers Madhus 

Private organisationer
Udpeget af Landbrug og Fødevarer eller Økologisk Landsforening
Line Damsgaard, Ernæringschef hos Landbrug og Fødevarer

Udpeget af DI-fødevarer
Linda Lund Tietze, Scientific advisor infant nutrition, Nestlé 

Udpeget af Danish Facility Management netværk
Vakant


Fagforeninger og sektor-organisationer
Udpeget af Kost og Ernæringsforbundet
Alice Linning, Regionsformand for Kost og Ernæringsforbundet

Brugerorganisationer
Udpeget af Forbrugerrådet Tænk 
Sofie Søndergaard Risborg, projektleder, Forbrugerrådet Tænk

Gymnasieskoler o.lign.
Udpeget af Copenhagen International School
Charlotte Zeeberg, skolesundhedsplejerske, Copenhagen International School

Universiteter
Udpeget af Aalborg Universitet
Mette Weinreich Hansen, Lektor ved Institut for Planlægning AAU 

Udpeget af Roskilde Universitet
Jens Kofod, teamleder, forskningsservice, Roskilde Universitet

Udpeget af Steno Diabetes Center
Charlotte Demant Klinker, forsker, Steno Diabetes Center

Udpeget af medarbejdere
Udpeget af Global Nutrition and Health
Pernille Malberg Dyg, lektor, GNH

Udpeget af Ernæring og Sundhed
Lasse Kristian Suhr, lektor, ESU-medarbejder

Udpeget af studerende
Ann-Sofie Stauby, ESU Studerende

Louise Leerskov Madsen, ESU studerende

Marlene Salmansen, GNH-studerende

Emilie Aamann Yde-Andersen, GNH-studerende


Tilforordnet udvalget

Cecilie Sveistrup, uddannelsesleder på Ernæring- og Sundhedsuddannelsen, udvalgsansvarlig

Rikke Ellekilde Kofoed Larsen, konstituteret uddannelsesleder på Ernæring- og Sundhedsuddannelsen (Sundhedsfremme & Diætetik)

Svend Skafte Overgaard, konstituteret uddannelsesleder på Ernæring- og Sundhedsuddannelsen (Fødevarer & Ledelse)

Kontakt

Udvalgssekretær: Berit Jelsbak Mortensen, Specialkonsulent, FoU, ESU

Kontakt uddannelsesudvalg

Cecilie Elisabeth Sveistrup

Tlf.: +45 51632660


--- nyt fra Laura----