Genveje


PrivatlivspolitikPrivatlivspolitik

Professionshøjskolen Metropols hjemmeside opsamler kun generel statistik vedrørende de besøgende og behandler alle øvrige indhentede data fortroligt.

Afgivelse af CPR-nummer

Hvis du tilmelder dig særlige kurser eller uddannelsesaktiviteter via Metropols Hjemmeside, som indberettes til Undervisningsministeriet, vil du skulle afgive dit CPR-nummer.

Alle sider som indeholder følsom datafangst afvikles via en sikker linje (SSL), således at det er sikkert for dig at afgive dit CPR-nummer til myndigheden.

Det indtastede nummer gemmes ikke på hjemmesiden, men sendes direkte via en sikker forbindelse til Undervisningsministeriets Studieadministrative System (SIS).

Sikker e-post

Hvis du ønsker at sende personfølsomme informationer til Professionshøjskolen Metropol, via e-post, skal du anvende sikker e-post. Du skal hente Metropols offentlige sikkerhedsnøgle og knytte den til en kontakt (Metropol) i dit mailklient, med adressen sikkerpost@phmsecure.dk. Når du sender beskeden skal du kryptere den med din egen nøgle. Hvis du ikke har din egen nøgle kan du lave en på nettet.

Registrering af brugertrafik

Du er som bruger af Professionshøjskolen Metropols hjemmeside anonym. Grundet udbud og kompleksitet i hjemmesidens indhold foretager Metropol dog en række kontroller for at kunne servicere dig bedst muligt som besøgende.

For eksempel vil en besøgende der ikke har dansk som sprogindstilling i sin browser blive vist hjemmesidens internationale forside.
Redaktionen bag Professionshøjskolen Metropols hjemmeside fører statistik over, hvor mange brugere, der anvender portalen, og hvor mange besøgende, de enkelte sider har.

Registreringen af brugertrafikken på portalen bruges til at gøre portalen bedre.  Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form - fx til at se hvilke sider og browsere, vores brugere anvender mest. Data om den enkelte besøgendes anvendelse af hjemmesiden sælges eller videregives ikke til tredjepart.

Nyhedsbreve, konkurrencer og særlige tilbud 

Professionshøjskolen Metropol udsender nyhedsbrev inden for professionernes fagområder. Nyhedsbrevet udsendes ca. 12 gange årligt. Nyhedsbrevet indeholder tilbud om uddannelse, kurser, konferencer og husets øvrige aktiviteter samt nyheder og artikler inden for professionerne. Derudover har vi fra tid til anden konkurrencer eller særlige tilbud på phmetropol.dk, og vi indsamler i denne forbindelse typisk navn og e-mail adresse. Denne information deles aldrig med andre virksomheder. Det kan være en forudsætning for deltagelse, at du accepterer, at Professionshøjskolen Metropol må kontakte dig efterfølgende via e-mail eller andre kontakter, der er indhentet. Dette vil tydeligt fremgå af konkurrencen/tilbuddet. Du kan til enhver tid afmelde dig nyheder fra Professionshøjskolen Metropol via link i nyhedsbrevet. 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til hjemmesiden kan du skrive til kommunikation@phmetropol.dk

Sikker e-post

Hvis du vil kontakte Professionshøjskolen via sikker e-post skal du anvende den offentlige sikkerhedsnøgle.

Hent certifikatet med sikkerhedsnøglen