Genveje


KurserKurser

Københavns Professionshøjskole udbyder følgende relevante kurser indenfor svangreomsorg.

Barselsomsorg
Hvert år i sep./oktober udbydes 3 dags kursus om barselsomsorg m fokus på fx komplikationer i puerperiet, etablering af amning, familiedannelse, efterfødselssamtale mm. Kurset er målrettet sygeplejersker, jordemødre, sosu-assistenter og andre med interesse for barselsomsorg.

Kursus i seksuel sundhed
Børn og unges naturlige seksuelle udvikling skal støttes – og på kurset opnår du viden om børn og unges seksualitet, samt hvorledes du kan arbejde med seksualvejledning/seksualrådgivning til børn og unge.

Skræddersyede kurser

Fandt du ikke det, du søgte? Hvis du har særlige ønsker til kurser eller efter- og videreuddannelse, så tilbyder vi at udvikle et forløb, som er skræddersyet til jeres behov.

Arbejdspladser og institutioner har mulighed for at skræddersy kurser, temadage eller efter- og videreuddannelsesforløb, som vi udvikler i samarbejde med ledelse og nøglepersoner, så de bidrager til den præcise udvikling og løsning, der ønskes i jeres konkrete praksis. Det eneste krav er, at I kan stille med mindst 15 betalende deltagere.

Vi har fx afholdt workshop-dage for i alt 90 jordemødre, som skal undervise i fødselsforberedelse, tilrettelagt ud fra det enkelte fødesteds ønsker og materiale. 

Læs nærmere om vores skræddersyede forløb.

Kontakt

Kontakt os hvis du har spørgsmål til tilmelding eller hvis du har brug for yderligere information.

Kontakt os på

Tlf. 72 48 75 40 / kursus@kp.dk

Mandag til torsdag kl. 9.00-14.00
Fredag kl. 11.00-14.00

Åbningstider i uge 28 til 31 
kl. 9.00-12.30


Sundhedsfaglige digitale universer