Genveje


StudielivStudieliv

I livet som studerende har du mere frihed, men også mere ansvar.

Bioanalytikeruddannelsen er et fuldtidsstudium

På de første moduler er der i gennemsnit 20-25 timers ugentlig skemalagt undervisning, når du er på campus og 30 timer, når du er i praktik. Senere på studiet er den ugentlige skemalagte undervisning noget mindre. Undervisningen på campus foregår for det meste mellem kl. 8.15 og kl 17.

Herudover forventer vi, at du bruger en del tid på selvstudium. Du skal arbejde med stoffet ved at læse, løse opgaver og skrive rapporter, men du får også tid til at fordybe dig i specielt interessante eller svære emner. I studieaktivitetsmodellen kan du se, hvor meget der er skemalagt på de enkelte moduler, og hvor meget du selv skal tilrettelægge.


Bioanalytikernes åbent hus-arrangement - Metropol 2015

Vi stiller krav til, at du deltager aktivt i studiet - både i den skemalagte undervisning og i din forberedelse. Til gengæld vil underviserne og studievejlederne gerne hjælpe dig med, hvordan du bruger dine kræfter bedst muligt.

Det sociale og det praktiske

Du kan få hjælp til alt det nye af MetropolGuides. Det er studerende, der kan hjælpe dig med alt det nye som studerende. Enten kan de hjælpe dig, eller også ved de, hvem der kan hjælpe dig. Du kan finde dem lige overfor receptionen, hvor man kommer ind.