Genveje


StudiestartStudiestart

Her finder du de praktiske informationer om din studiestart på ergoterapeutuddannelsen

Kære studerende,

Tillykke med pladsen på bachelorstudiet i ergoterapi og velkommen til Ergoterapeutuddannelsen på Københavns Professionshøjskole.

Vi glæder os til at se dig Mandag d 3. september kl. 8.15, hvor Henrik Kruse-Hansen & Anne Christine Lindstrøm Svendsen, som er semesteransvarlige for 1. semester samt jeres tutorer sørger for en varm og spændende velkomst.
Hvis du bliver syg på dagen eller af anden årsag er forhindret i at møde op, bedes du give besked på hhan@phmetropol.dk (Henrik) eller acls@phmetropol.dk (Anne Christine). Du er også velkommen til at maile til os, hvis du har spørgsmål inden studiestart.

 

IntraPol

Efter du er optaget på uddannelsen, og du har bekræftet, at du ønsker den tilbudte studieplads, vil du på din mail modtage adgang til intranettet. Her kan du finde de informationer, som er nødvendige for dig som studerende. Du kan bl.a. se en litteraturliste og yderligere informationer om studiestart. Desuden er det i intranettet, hvor du finder din studiemail, som du skal holde dig orienteret i om beskeder fra undervisere, medstuderende og Studieservice.

Se, hvordan du logger på intranettet første gang i denne vejledning.

Første dag

Dato:Fredag d. 1. februar 
Tidspunkt: Kl. 08:15
Sted: Sigurdsgade 26, Lokale D123/D133

Introtur

Dato: Fredag d. 8. februar-søndag d. 10. februar 2019
Afgang: Kl. 10.00 fra skolen
Sted: Et spændende sted på Sjælland

Forkursus

Der afholdes forkurser i uge 4
Dato: d. 21. - 25. januar, alle dage kl. 8-12.
Sted: Sigurdsgade 26, Lokale C265
Pris: 750 kr.