Genveje


UdlandsopholdUdlandsophold

Ergoterapi er et internationalt fag. Vi tilbyder derfor de studerende mulighed at rejse ud i studietiden

Du kan i princippet studere ergoterapi over hele verdenen - blot det er muligt for dig at finde et studie-/praktiksted, som lever op til kravene herhjemme. Du kan typisk tage på tre måneders studieophold i udlandet, som kan omfatte praktiske og/ eller teoretiske studier. 

Vores internationale samarbejder

Som studerende kan du komme til udlandet via vores internationale samarbejde omkring udveksling af studerende. Udvekslingen kan ske via Nordplus, som er et netværk blandt de nordiske lande og Sokrates/Erasmus, som er et europæisk samarbejde. Der er også mulighed for at udveksle med lande uden for de nævnte netværk.

Ergoterapeutuddannelsen på Københavns Professionshøjskole har udvekslingsaftaler med blandt andet Seton Hall University i New Jersey, USA, og Hong Kong Polytechnic University.

Ergoterapeutuddannelsen modtager også internationale studerende. Derfor er der mulighed for at møde medstuderende fra andre lande på studiet, i klinisk undervisning eller ved at blive "buddy" for en international studerende.

Europæisk netværk

Ergoterapeutuddannelsen er medlem af det europæiske netværk ENOTHE. (European Network of Occupational Therapy in Higher Education). ENOTHE repræsenterer ergoterapeutuddannelser fra hele Europa og holder et årligt møde i oktober, hvor både undervisere og studerende fra hele Europa deltager.

Studerende fra Københavns Professionshøjskole, der deltager i udarbejdelsen af det årlige studenterprojekt, har mulighed for at deltage i disse møder.

Kontakt

International koordinator
Betina Ada Rasmussen
btra@phmetropol.dk
Tlf.: 5138 0327