GenvejeVideo: Region Hovedstaden

FysioterapeutFysioterapeut

Bevægelse, berøring, behandling - bliv fysioterapeut.

UCC og Metropol er blevet til Københavns Professionshøjskole.

Professionshøjskolerne UCC og Metropol er fusioneret. Hvis du bliver optaget på en af vores uddannelser, kommer du derfor til at gå på Københavns Professionshøjskole.

Fysioterapeutuddannelsen på Metropol uddanner dig til at kunne behandle syge mennesker og hjælpe raske til at holde sig sunde. Som fysioterapeut kommer du tæt på mange mennesker – både fysisk og psykisk.

Hvis du skal starte på uddannelsen, kan du allerede nu læse lidt om din studiestart.​

Fysioterapeuter undersøger, behandler, genoptræner og rådgiver patienter, der lider af muskelsmerter eller andre fysiske skader. Lige fra tennisalbuer til alvorlige fysiske handicap. Sundhedsfremmende og forebyggende behandlinger indgår også i fysioterapeutens arbejdsområde. Fysioterapeuter arbejder ud fra en forståelse af, at krop og sind hører sammen og påvirkes af deres omgivelser.

Uddannelsen

Fysioterapeutuddannelsen tager 3½ år, og du bliver professionsbachelor. En stor del af din undervisning foregår ude i praksis - du kvalificerer dig til at arbejde med fysioterapi i den virkelige verden. Læs mere om uddannelsen

Ved studiestart september 2016 trådte en ny studieordning i kraft for fysioterapeutuddannelserne i Danmark. Læs den nye studieordning her.