Genveje


StudiemiljøStudiemiljø

Studieliv byder på mere end bare, at læse tykke bøger. Der foregår masser af ting både på fysioterapeutuddannelsen og i det hele taget på campus.

Fysioterapeutuddannelsen ligger på Campus Sigurdsgade sammen med flere andre sundhedsuddannelser. Det skaber mulighed for tværfagligt samarbejde allerede under studiet.

Campus Sigurdsgade på Nørrebro er den fysiske ramme for hverdagen på uddannelsen. På Campus er der blandt andet mange grupperum, hvor de studerende kan arbejde. Med så mange uddannelser samlet på et sted er der altid liv, og det giver gode muligheder for at arbejde tværfagligt gennem hele studiet.

Studenterhuset Metropol

Studenterhuset Metropol arrangerer fredagsbarer og fester for hele Campus Rådmandsmarken. Studenterhuset Metropols bar hedder Sigurds Bar og ligger på Sigurdsgade 36. Fredagsbaren er der, hvor du kan møde dine medstuderende i et mere afslappet miljø og dyrke det sociale samvær. Du kan fx udfordre dine studiekammerater i bordfodbold, brætspil og andre aktiviteter. Fredagsbaren har åbent de fleste fredage fra kl. 13 til 03. I starten af hvert semester er der introfest, hvor de nye studerende kan lære de gamle bedre at kende. I løbet af hvert semester bliver der også holdt temafester, med alt fra Casino Night til Full-moon party. 

​Hvis du vil vide mere om Sigurds Bar så find os på Facebook