Genveje


Råd og udvalgRåd og udvalg

Du kan engagere dig i et - eller flere - af uddannelsens råd eller udvalg, og på den måde få indflydelse på de studerendes hverdag på uddannelsen

Du har flere muligheder for at engagere dig i det studenterpolitiske arbejde på studiet og Campus, og på den måde få indflydelse på forholdene på uddannelsen.

De Fysioterapeutstuderendes Råd (FSR)

FSR arbejder for at fremme det sociale miljø på uddannelsen, så du kan lære dine medstuderende bedre at kende. Vi tilstræber at holde et socialt arrangement hvert halve år. Samtidig præger vi studiemiljøet ved at tage dine ønsker, forslag og klager vedrørende studiet videre til højere instanser, hvor de bliver hørt og behandlet.

Rådet er drevet af frivillige fra alle årgange, der er møde en gang om måneden, og derudover repræsenterer FSR de studerendes holdning i de forskellige udvalg, de er en del af. FSR er repræsenteret i uddannelsesudvalget, studierådet, kantineudvalget, Det Fælles Studerendes Råd, eventudvalget, forretningsudvalget. 

De studerende betaler et engangsbeløb ved studiestart. Pengene går blandt andet til forskellige arrangementer.

Studierådet

Studierådet rådgiver institutchef og uddannelsesleder om forhold, der har betydning for uddannelsen og de studerendes hverdag. Læs mere om studierådet.

Søg ind på uddannelsen

På optagelsessiden kan du se, hvordan du søger ind på fysioterapeutuddannelsen