Genveje


StudiestartStudiestart

Her finder du de praktiske informationer om din studiestart på laborantuddannelsen

Kære nye studerende

Rigtig hjertelig velkommen til Laborantuddannelsen, Københavns Professionshøjskole

Velkommen til en verden præget af naturvidenskab, laboratorieteknik og analyseudstyr, risikovurdering og kvalitetssikring.  

På Københavns Professionshøjskole stiller vi krav til vores studerende og du vil derfor blive udfordret både fagligt, menneskeligt og praktisk ..... og forvent at vi forventer noget af dig! Du bærer selv ansvaret for at lære, men vi hjælper dig, alt det vi kan.  

Vores undervisere brænder for deres fag, og begejstres hver gang du viser interesse og deltager aktivt i undervisningen. Brug dette klogt til at skabe de bedst mulige rammer for din læring.  

Som laborantstuderende er du ikke blot studerende; du bliver også i slutningen af uddannelsen en del af en arbejdsplads med forventninger om at passe mødetider og indgå i et fællesskab. Husk at du er på vej ind i en profession, der agerer i teknik og produktion, men hvor også samarbejde og kommunikation er hjørnestene. 

Jeg håber, at du er klar til at udfolde og udfordre dine evner, arbejde hårdt med dine fag, deltage aktivt i laboratoriet og passe godt på dine medstuderende og vores uddannelsessted. 

Med venlig hilsen 

Lise Rølmer Nissen 
Uddannelsesleder

Intranet

På intranettet kan du finde de informationer, som er nødvendige for dig som studerende. Du kan bl.a. se en litteraturliste og yderligere informationer om studiestart. Desuden er det på intranettet, du finder din studiemail, som du skal holde dig orienteret i om beskeder fra undervisere, medstuderende og Studieservice.

Se hvordan du logger på intranettet første gang i denne vejledning.


Første dag

  • Dato: Mandag d. 2. september 2019
  • Tidspunkt: Kl. 9.00
  • Sted: Du skal møde op i forhallen på Sigurdsgade 26, 2200 København N. Her vil vi stå og tage imod dig og vise dig vej til undervisningslokalerne, hvor vi starter ca. kl. 9.15.