GenvejeLin læser til lærer og har på måde fundet et studie, som matcher hendes interesse for sport og motion helt perfekt.

StudiemiljøStudiemiljø

Der er altid liv på læreruddannelsen på Frederiksberg. Døgnet rundt. Året rundt. Her kan du få et indtryk af studiemiljøet.

Studerende på læreruddannelsen på Frederiksberg stempler ikke ind klokken otte og ud igen klokken fire. Alle studerende har et nøglekort, som giver adgang til stedet alle døgnets timer, alle ugens dage. Det giver bl.a. musikstuderende mulighed for at kunne øve sig på instrumenter, billedkunststuderende kan tegne og male, og studerende kan arbejde i grupper. 

I filmen her nævnes Metropol flere gange. Metropol er fusioneret med UCC, og vi hedder nu Københavns Professionshøjskole. Vi arbejder på at få lavet nye film, men filmen giver fortsat et godt indtryk af stemningen på læreruddannelsen på Frederiksberg. 

De forskellige hold og foreninger skiftes til at stå for fredagscaféerne på læreruddannelsen. Der er velskænket fadøl, skiftende temaer og højt humør. Der er desuden mange fester fordelt over et studieår.