Genveje


StudiestartStudiestart

Her finder du de praktiske informationer om din studiestart på Læreruddannelsen på Københavns Professionshøjskole - Nyelandsvej

Kære nye studerende

Jeg vil gerne byde dig rigtig hjertelig velkommen til Læreruddannelsen på Metropol. Jeg håber, at du i de følgende år vil finde dig godt til rette. Vi vil gøre vort til, at du får en god start. Jeg tror, at jo bedre lærerstuderende du bliver, des bedre en lærer vil du også være, når du om fire år er færdig og kan kalde dig professionsbachelor.

Studiet er en vekslen mellem teori og praksis. Dette frustrerer de fleste. Men det giver et solidt fundament for en livslang udvikling, hvor du både skal håndtere dine klasser og tage dig af problemer, vi endnu ikke kender.

Vi går ind for, at læreridentiteten og stoltheden af professionen kommer i højsædet i Danmark. Det er vigtigt, at vore børn får det rette afsæt til at blive helstøbte borgere med gode kompetencer til hele livet. Læreren er afgørende i det arbejde.

Mange gange velkommen til studiet

Institutchef Lis Madsen

Så snart du er optaget på uddannelsen, skal du vælge dit første undervisningsfag. Tænk derfor allerede nu over, hvilket fag du vil vælge. Så snart du modtager login til IntraPol via e-mail, kan du foretage valget her.

Studiestart 

Vi har fælles studiestart mandag d. 27. august 2018 og ugen ud har vi planlagt et spændende program med intro-tur i dagene onsdag til fredag. 

Undervisningen går i gang ugen efter, hvor der dog også vil være en række intro-aktiviteter placeret. 

IntraPol

Efter du er optaget på uddannelsen, og du har bekræftet, at du ønsker den tilbudte studieplads, vil du på din mail modtage adgang til intranettet. Her kan du finde de informationer, som er nødvendige for dig som studerende. Du kan bl.a. se en litteraturliste og yderligere informationer om studiestart. Desuden er det i intranettet, hvor du finder din studiemail, som du skal holde dig orienteret i om beskeder fra undervisere, medstuderende og Studieservice.

Se, hvordan du logger på intranettet første gang i denne vejledning.