Genveje


Studiestart - FrederiksbergStudiestart - Frederiksberg

Her finder du de praktiske informationer om din studiestart på Læreruddannelsen på Københavns Professionshøjskole - Frederiksberg

Kære nye studerende.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på læreruddannelsen på Københavns Professionshøjskole, Frederiksberg. Du skal møde op mandag den 26. august 2019 kl. 9.00.

Vores introvejledere har lagt et program for den første uge. Programmet kombinerer det faglige og det sociale. Du vil i løbet af dagene lære dine medstuderende at kende, du vil møde dine undervisere, og du vil blive introduceret til de mange muligheder på Frederiksberg, både hvad angår studiefaciliteter og studiemiljø. Du finder programmet som pdf her på siden.

Efter studiestart vil du få at vide, hvilken litteratur du skal anskaffe til undervisningen på de enkelte moduler. Da undervisningen tilrettelægges i et samarbejde mellem den enkelte underviser og de studerende, kan vi ikke inden studiestart bede dig anskaffe bestemte bøger.

Du skal fra starten af dit studium vælger dit første undervisningsfag. Du er via mail blevet informeret om, hvordan du inden studiestart skal foretage valg af dette.

Vi glæder os til at se dig.

Ledelsen på læreruddannelsen

Studiestart 

Vi har fælles studiestart mandag den 26. august 2019 kl. 9.00, og der er program hele ugen. Fredag aften holder vi en fælles fest for alle nye lærerstuderende på Frederiksberg og Campus Carlsberg.

Undervisningen går i gang ugen efter, hvor der dog også vil være en række introaktiviteter placeret. 

Plan for introugen

Se programmet for introugen her (pdf)

Intranet

Efter du er optaget på uddannelsen, og du har bekræftet, at du ønsker den tilbudte studieplads, vil du på din mail modtage adgang til intranettet fra d. 29. juli eller 48 timer efter, du har bekræftet, at du ønsker den tilbudte studieplads.

På intranettet kan du finde de informationer, som er nødvendige for dig som studerende. Du kan bl.a. se en litteraturliste og yderligere informationer om studiestart. Desuden er det på intranettet, du finder din studiemail, som du skal holde dig orienteret i om beskeder fra undervisere, medstuderende og Studieservice.

Se hvordan du logger på intranettet første gang i denne vejledning.