GenvejeNatur- og kulturformidlerNatur- og kulturformidler

Lær at skabe og markedsføre natur- og kulturoplevelser.

UCC og Metropol er blevet til Københavns Professionshøjskole.

Professionshøjskolerne UCC og Metropol er fusioneret. Hvis du bliver optaget på en af vores uddannelser, kommer du derfor til at gå på Københavns Professionshøjskole. 

På den treårige professionsbachelor i natur- og kulturformidling kan du være med til at skabe og formidle oplevelser og attraktioner inden for natur og kultur - herunder events. Du får desuden viden og erfaring med forskellige formidlingsformer, kommunikation, projektledelse, innovation og interkulturel kommunikation.

Hvis du skal starte på uddannelsen, kan du allerede nu læse lidt om din studiestart.​

Som studerende på natur- og kulturformidleruddannelsen, skal du forvente at deltage aktivt i undervisningen, involvere dig i din uddannelse, prøve idéer af og bruge dig selv. Der indgår en del gruppearbejde i uddannelsen, så du skal også have lyst til at indgå i mange forskellige samarbejder med dine medstuderende. 

Læs mere om uddannelsens opbygning.

Skovskolen i Nødebo

Uddannelsen til natur- og kulturformidler udbydes af Professionshøjskolen Metropol. Bemærk, at studiested er Skovskolen i Nødebo, lige uden for Hillerød. Skovskolen rummer også andre uddannelser og har et attraktivt studiemiljø. 

vores Facebookside finder du gode historier, indtryk og oplevelser fra vores hverdag og undervisning på natur- og kulturformidleruddannelsen.

Praktik i uddannelsen

Der indgår 20 ugers praktik i løbet af uddannelsen, hvor du får mulighed for at prøve din faglighed af og præge din uddannelse i en bestemt retning. 

I løbet af uddannelsen kommer du til at arbejde bredt sammen med de personer og institutioner, der kan blive dine praktikværter eller fremtidige arbejdsgivere. Det vil fx sige parter i oplevelsesbranchen, fritidslivets organisationer og offentlige forvaltninger. 

Læs mere om praktik i uddannelsen.

Metropol garanterer feedback til de studerende

Metropol garanterer, at de studerende på alle uddannelserne fremover skal tilbydes feedback på alle større skriftlige opgaver