Genveje


StudiestartStudiestart

Her finder du de praktiske informationer om din studiestart på natur- og kulturformidleruddannelsen.

Kære nye studerende

På vegne af både Københavns Professionshøjskole og Skovskolen vil jeg gerne byde dig velkommen til natur- og kulturformidleruddannelsen. Jeg håber, at du vil finde dig godt til rette på uddannelsen. Vi vil gøre, hvad vi kan, for at du får en god start. Natur- og kulturformidleruddannelsen udbydes i et tæt samarbejde mellem Københavns Professionshøjskole og Skovskolen, som er en del af Københavns Universitet. I løbet af din studiestart vil du blive introduceret til begge steder.

Studiestart og Skovskolens Campusintro
Første dag på uddannelsen er: Onsdag d. 28. august, kl. 12.30
Mødested: Auditoriet Skovskolen, Nødebovej 77A, 3480 Fredensborg.

De første dage på studiet deltager du i Skovskolens Campusintro. Campusintroen finder sted fra d. 28. august – d. 31. august 2019. Campusintroen er for alle nye professionsbachelorstuderende ved Skovskolen. Dagene giver en introduktion til din uddannelse, Skovskolen og nærområdet. Campusintroen er desuden en mulighed for at lære dine nye medstuderende at kende og for at skabe sammenhold på tværs af de tre uddannelser på Skovskolen. Campusintroen er arrangeret i samarbejde mellem ældre studerende og undervisere og består af både faglige og sociale aktiviteter.

Den 18. – 19. september er der studietur til Roskilde med mulighed for overnatning. På turen vil du få en introduktion til hovedfagene på 1. semester. Du vil få nærmere information om studieturen efter studiestart.

Som studerende på natur- og kulturformidleruddannelsen får du adgang til IntraPol. På IntraPol kan du læse mere om Campusintroen og studiestarten.

Velkommen til studiet! 

Pernille Ohrt Van Eeckhout, studieleder

 

Intranet

På intranettet kan du finde de informationer, som er nødvendige for dig som studerende. Du kan bl.a. se en litteraturliste og yderligere informationer om studiestart. Desuden er det på intranettet, du finder din studiemail, som du skal holde dig orienteret i om beskeder fra undervisere, medstuderende og Studieservice.

Se hvordan du logger på intranettet første gang i denne vejledning.

 

Første dag

  • Dato: Onsdag d. 28. august 2019
  • Tidspunkt: kl. 12.30
  • Sted: Auditoriet Skovskolen, Nødebovej 77A, 3480 Fredensborg

Introtur

  • Dato: den 18.-19. september 2019, Roskilde
  • Mødested og tid: Der informeres om mødested og tid efter studiestart.