Genveje


StudiestartStudiestart

Her finder du de praktiske informationer om din studiestart på professionsbachelor i ernæring og sundhed.

Kære studerende

Tillykke med, at du har fået en studieplads på professionsbacheloruddannelsen i ernæring og sundhed (ESU) på Københavns Professionshøjskole, campus Sigurdsgade. Det, at du har søgt om optag på ESU, betyder, at du bl.a. interesserer dig for mad, ernæring, produktudvikling, ledelse, sundhedspædagogik, fysiologi, bæredygtighed og økologi og en masse andet. Det er lige præcis også de områder, som vi er engagerede i, og som du kommer til at arbejde meget mere med på uddannelsen!
 
Vi glæder os til at møde dig og have dig som studerende her på uddannelsen i de kommende år. Vi håber, at du falder godt til, og at studieindhold og -miljø lever op til dine forventninger. Du vil komme til at tilhøre en årgang på ca. 125 studerende og være tilknyttet et hold på ca. 30 studerende. Du vil desuden blive tilknyttet en fast studiegruppe på ca. 5-6 studerende i det første semester.

I de første 3 uger kommer du til at følge et særligt introforløb, hvor vi gerne vil introducere dig til professionens kerneområder som en god indføring i din kommende uddannelse. Ligeledes vil du indgå i et tværprofessionelt forløb, hvor du vil møde andre nye studerende fra uddannelser som fx sygeplejerskeuddannelsen, jordemoderuddannelsen, ergoterapeut- og fysioterapeutuddannelsen.

På gensyn til studiestart.

Venlig hilsen
Uddannelsesleder Kirstine Hartvig Mahler

 

Intranet

Efter du er optaget på uddannelsen, og du har bekræftet, at du ønsker den tilbudte studieplads, vil du på din mail modtage adgang til intranettet fra d. 29. juli eller 48 timer efter, du har bekræftet, at du ønsker den tilbudte studieplads.

På intranettet kan du finde de informationer, som er nødvendige for dig som studerende. Du kan bl.a. se en litteraturliste og yderligere informationer om studiestart. Desuden er det på intranettet, du finder din studiemail, som du skal holde dig orienteret i om beskeder fra undervisere, medstuderende og Studieservice.

Se hvordan du logger på intranettet første gang i denne vejledning.


Første dag

  • Dato: Den 2. september 2019
  • Tidspunkt: Kl. 8.30
  • Sted: Sigurdsgade 26, lokale B011 på 0. eller 1. sal (der er to indgange)

Introtur

  • København den 29.-31. august 2019. Mødested torsdag den 29. august kl. 10.00 på Sigurdsgade 26, 2200 København N