Genveje


Professions­bachelor i skatProfessions­bachelor i skat

Vores skattesystem spiller en vigtig rolle for velfærdssamfundet – vær med til at sikre korrekt beskatning enten som rådgiver eller som medarbejder i skatteforvaltningen og hold på den måde hånden under velfærden. Du bliver det nye skattevæsens kulturbærer.

Åbent hus

Uddannelsen holder åbent hus d. 27. februar kl. 15-18.
Kom forbi og se om studiet er noget for dig. 

Det er en forudsætning for vores velfærdssamfund, at der bliver ydet økonomiske bidrag, der kan finansiere den velfærd, som vi ønsker os.

Som professionsbachelor i skat kommer du til at spille en vigtig rolle for velfærdssamfundet, i og med at du får kompetencer til at sikre rigtig beskatning – både hvis du bliver ansat som medarbejder i SKAT, eller du bliver rådgiver for offentlige og private virksomheder.

Job som professionsbachelor i skat

Som professionsbachelor i skat er du uddannet til at kunne indgå som kernemedarbejder i skatteforvaltningen, i revisionsbranchen eller hos it-leverandører af offentlige systemer. Du er kvalificeret til at kunne håndtere komplekse finansielle og skattejuridiske udfordringer i forhold til borgere og virksomheder samt jonglere med regnskabstallet i den ene hånd og juraen i den anden.

Læs mere om Job og karriere

Ny uddannelse med studiestart i 2018

Professionsbachelor i skat er en ny uddannelse med første hold til sommer 2018. Uddannelsen er udviklet i tæt samarbejde med aftagerfeltet, dvs. de institutioner og virksomheder, der skal ansætte dig, når du er færdig. Derfor er praktikperioden sikret, og efter endt uddannelse er der rigtig gode jobmuligheder.