Genveje


Professions­bachelor i skatProfessions­bachelor i skat

Vores skattesystem spiller en vigtig rolle for velfærdssamfundet – vær med til at sikre rigtig beskatning enten som rådgiver eller som medarbejder i skattevæsenet.

Det er en forudsætning for vores velfærdssamfund, at der bliver ydet økonomiske bidrag, der kan finansiere den velfærd, som vi ønsker os.

Som professionsbachelor i skat kommer du til at spille en vigtig rolle for velfærdssamfundet, i og med at du får kompetencer til at sikre rigtig beskatning – både hvis du bliver ansat som medarbejder i SKAT, eller du bliver rådgiver for offentlige og private virksomheder.

Job som professionsbachelor i skat

Som professionsbachelor i skat er du uddannet til at kunne indgå som kernemedarbejder i skattevæsenet, i revisionsbranchen eller hos it-leverandører af offentlige systemer. Du er kvalificeret til at kunne håndtere komplekse finansielle udfordringer i forhold til borgere og virksomheder.      

Læs mere om Job og karriere

Ny uddannelse med studiestart i 2018

Professionsbachelor i skat er en ny uddannelse med første hold til sommer 2018. Uddannelsen er udviklet i tæt samarbejde med aftagerfeltet, dvs. de institutioner og virksomheder, der skal ansætte dig, når du er færdig. Derfor er praktikperioden sikret, og efter endt uddannelse er der rigtig gode jobmuligheder.