Genveje


StudiemiljøStudiemiljø

Uddannelsen professionsbachelor i skat har til huse på Tagensvej 86 sammen med uddannelserne til administrationsøkonom, administrationsbachelor og sygeplejerskeuddannelsen.

Al undervisning foregår på Tagensvej 86 på Nørrebro. På campus er der altid liv og masser af studerende fra de forskellige uddannelser. Det betyder, at der også er mulighed for at lære andre professioner at kende og snuse lidt til, hvad de andre uddannelser indeholder. 

Bibliotek

I det fælles bibliotek med tilhørende studiepladser og læsesal har du adgang til studierelevant litteratur og mulighed for at arbejde ved computere. Her kan du få hjælp til litteratursøgning, og på bibliotekets hjemmeside er der adgang til en lang række elektroniske tidsskrifter, databaser og linksamlinger. 

Ud over biblioteket er der på campus en række fælles studieområder, hvor der er mulighed for at arbejde i grupper, søge litteratur via trådløst netværk, skrive opgaver, og i det hele taget blive inspireret til fagligt og socialt samvær. Der er også en fælles kantine med udendørs terrasse.

Café Coma

Café Coma er vores fælles studentercafé på Tagensvej 86, hvor vi mødes hver fredag til hygge, spil, musik, dans, fest, spas, gak og løjer.

Caféen åbner fredag kl. 14.00 og lukker mellem kl. 2.00 og 4.00, med mindre vi skriver noget andet på Intrapol eller hænger opslag op. Vi har åbent i vinter-, påske-, pinse- og efterårsferien, med mindre vi giver information om andet.