Genveje


Job og karriereJob og karriere

Uddannelsen sigter mod beskæftigelse inden for det laboratorie- og fødevaretekniske områder

Uddannede professionsbachelorer i laboratorie- og fødevareteknologi har følgende kernekompetencer

  • Kommunikere og samarbejde i organisationen og formidle resultater
  • Udarbejde forsøgsplaner og foretage dataanalyse inkl. statistisk dataanalyse
  • Anvende kemi- og bioteknologiske metoder til løsning af laboratorierelaterede problemstillinger herunder finde og inddrage videnskabelig litteratur
  • Indgå i drift og udvikling af kvalitetssikrings- og produktionsstyringsaktiviteter

Hvad kan jeg blive?

På baggrund af ovenstående kernekompetencer arbejder uddannede professionsbachelorer typisk i stillinger som 

  • “Super”-laboranter inden for udvikling og forskning, blandt andet på Novozymes, KU, NCA, Lundbeck, Agilent, NOVO, Christian Hansen
  • Koordinatorer inden for kvalitetssikring i produktionsvirksomheder og på universiteter, typisk på institutniveau. Blandt andet på NOVO, OFS, og KU
  • Produktions-support, blandt andet på NOVO og Cook Medical
 

Kontakt

Inge Lise Rask

Lektor

Tlf.: +45 51380475