Genveje


StudiemiljøStudiemiljø

Selvom vi er en lille uddannelse i det store Metropol, er der masser af liv.

Det meste af vores undervisning er samlet i en mindre del af Campus, hvilket medfører at vi alle kender hinanden.

De studerende evaluerer vores studiemiljø til at være godt, og det sammen med hjælpsomme og engagerede medarbejdere, gør, at skolen er et rart sted at være. Desuden har skolen en god kantine, et stort bibliotek, en gymnastiksal og gode selvstudiefaciliteter.

De studerende på Campus har deres eget studenterhus, hvor de studerendes forening Studenterhuset Metropol arrangerer bl.a. fredagsbar, fester, koncerter, foredrag og andre sociale arrangementer. Her er der mulighed for at møde studerende fra de andre uddannelser på Campus.

Fester og fredagsbar

Studenterhuset Metropols bar hedder Sigurds Bar og ligger på Sigurdsgade 36. Hver fredag er der åbent i baren fra klokken 13 til klokken 24. Du kan købe øl, sodavand, drinks og så videre, og du kan udfordre dine studiekammerater i bordfodbold og andre aktiviteter. En gang imellem arrangeres der en tur til andre fredagsbarer i byen på Tour de Fredagsbar. 

I begyndelsen af hvert semester er der intro-bar, hvor de nye studerende kan lære de gamle bedre at kende. Sigurds Bar arrangerer også fester med live-bands og dj’s, og der kommer informationer i god tid inden hver fest. Det er også muligt at leje Sigurds Bar til private arrangementer. Mød Sigurds Bar på Facebook eller på deres egen hjemmeside.

MetropolGuides

Som noget nyt kommer der MetropolGuides på Sigurdsgade. Det er studerende, der er ansat til at hjælpe dig med alt det, der handler om at være ny studerende et nyt sted - hvilke muligheder der er, hvordan man gør og hvilke sociale tilbud, der er.

Du kan finde MetropolGuiderne i hjørnet overfor receptionen ved hovedindgangen. Du kan kende dem på deres t-shirts.

Studenterhuset Metropol

Studenterhuset Metropol arrangerer fredagsbarer og fester for hele Campus Rådmandsmarken. Studenterhuset Metropols bar hedder Sigurds Bar og ligger på Sigurdsgade 36. Fredagsbaren er der, hvor du kan møde dine medstuderende i et mere afslappet miljø og dyrke det sociale samvær. Du kan fx udfordre dine studiekammerater i bordfodbold, brætspil og andre aktiviteter. Fredagsbaren har åbent de fleste fredage fra kl. 13 til 03.

I starten af hvert semester er der introfest, hvor de nye studerende kan lære de gamle bedre at kende. I løbet af hvert semester bliver der også holdt temafester, med alt fra Casino Night til Full-moon party. 

​Hvis du vil vide mere om Sigurds Bar så find os på Facebook


 

Råd og udvalg

Som studerende har du mulighed for at deltage i en lang række af råd og udvalg. Du kan læse om nogle af de største og mest indflydelsesrige herunder:

Hvem kan jeg spørge?

Spørg studievejledningen, hvis du har spørgsmål til uddannelsen, optagelse, ledige pladser, adgangskrav m.m.

Spørg om SU