Genveje


StudiestartStudiestart

Her finder du de praktiske informationer om din studiestart på uddannelsen til professionsbachelor i laboratorieteknologi

Kære nye studerende

Rigtig hjertelig velkommen til PBA i Laboratorieteknologi på Københavns Professionshøjskole.

Velkommen til en verden præget af naturvidenskab, laboratorieteknologi, kvalitetsstyring og professionsrefleksion.

På Københavns Professionshøjskole stiller vi krav til vores studerende, og du vil derfor blive udfordret både fagligt, menneskeligt og praktisk ..... og forvent at vi forventer noget af dig! Du bærer selv ansvaret for at lære, men vi hjælper dig, alt det vi kan. 

Vores undervisere brænder for deres fag og begejstres, hver gang du viser interesse og deltager aktivt i undervisningen. Brug dette klogt til at skabe de bedst mulige rammer for din læring. 

Som PBA-studerende er du ikke blot studerende; du bliver også i slutningen af uddannelsen en del af en arbejdsplads. Husk at du er på vej ind i en profession, der agerer i teknik og produktion, men hvor også samarbejde og kommunikation er hjørnestene. 

Jeg håber, at du er klar til at udfolde og udfordre dine evner, arbejde hårdt med dine fag, deltage aktivt i undervisningen og passe godt på dine medstuderende og vores uddannelsessted.

Med venlig hilsen 

Lise Rølmer Nissen
Uddannelsesleder

I undervisningen på professionsbacheloruddannelsen i laboratorieteknologi forudsættes pensum fra laborantuddannelsen kendt. 

Intranet

Efter du er optaget på uddannelsen, og du har bekræftet, at du ønsker den tilbudte studieplads, vil du på din mail modtage adgang til intranettet fra d. 29. juli eller 48 timer efter, du har bekræftet, at du ønsker den tilbudte studieplads.

På intranettet kan du finde de informationer, som er nødvendige for dig som studerende. Du kan bl.a. se en litteraturliste og yderligere informationer om studiestart. Desuden er det på intranettet, du finder din studiemail, som du skal holde dig orienteret i om beskeder fra undervisere, medstuderende og Studieservice.

Se hvordan du logger på intranettet første gang i denne vejledning.

Første dag

  • Dato: Mandag d. 2. september 2019
  • Tidspunkt: kl. 9.00 
  • Sted: Du skal møde op i forhallen på Sigurdsgade 26, 2200 København N. Her vil vi stå og tage imod dig, hvorefter vi i samlet flok går til undervisningslokalet.