GenvejeHar du lyst til at se mere? Se hele filmen om administrationsbacheloruddannelsen.

Administrations­bachelorAdministrations­bachelor

Hvem siger, du skal være politiker for at gøre en forskel?

UCC og Metropol er blevet til Københavns Professionshøjskole.

Professionshøjskolerne UCC og Metropol er fusioneret. Hvis du bliver optaget på en af vores uddannelser, kommer du derfor til at gå på Københavns Professionshøjskole.

Som administrationsbachelor bliver du godt rustet til at yde en indsats i et politisk miljø sammen med andre ildsjæle. Så du kan være med til at definere din egen rolle og udfordre dig selv og din egen karriere i fremtidens Danmark. Du bliver professionsbachelor i offentlig administration. 

Hvis du skal starte på uddannelsen, kan du allerede nu læse lidt om din studiestart.​

Job i den offentlige forvaltning

Som administrationsbachelor er du uddannet til at kunne indgå som kernemedarbejder i den offentlige forvaltning og opgavevaretagelse. Du er kvalificeret til at kunne håndtere kompleksiteten – både fagligt og teoretisk – i den offentlige sektors opgaveløsning.

Administrationsbacheloren løser administrative opgaver, udvikler, analyserer nye muligheder og tager vigtige beslutninger inden for den offentlige sektor. Arbejdet åbner døre for specialisering inden for flere dele af det offentlige administrative arbejdsfelt. Arbejdet som administrationsbachelor finder typisk sted i forskellige dele af de kommunale, regionale og statslige administrationer.

Læs mere om job og karriere.

Uddannelsen

Som studerende på uddannelsen, skal du

  • både kunne arbejde selvstændigt og samarbejde tværfagligt
  • være god til at kommunikere
  • have analytisk og strategisk sans
  • kunne sætte projekter i søen – samt fastholde og styre dem i det videre forløb

Læs mere om uddannelsen

Metropol garanterer feedback til de studerende

Metropol garanterer, at de studerende på alle uddannelserne fremover skal tilbydes feedback på alle større skriftlige opgaver