Genveje


StudiemiljøStudiemiljø

Radiografuddannelsen har til huse på Campus Sigurdsgade.

På campus deler radiografuddannelsen dagligdag med en række andre uddannelser - bl.a. bioanalytikere, laboranter, ergoterapeuter, fysioterapeuter, procesteknologer og katastrofe- og risikomanagere. Der er derfor mange studerende og masser af liv på campus.

Fælles aktiviteter og fællesarealer

Som studerende har du rig mulighed for at være aktiv i de fælles aktiviteter på campus. Der er et campuskor, og på Metropol er der oprettet en idrætsforening. De studerende på campus har deres eget studenterhus, hvor der er fredagsbar de fleste fredage.

Der er en del fælles studieområder rundt om på campus med trådløst netværk, hvor der tit sidder studerende og arbejder i grupper, søger litteratur og skriver opgaver. Mange mødes i kantinen med udendørs terrasse, og om sommeren i gårdhaven enten for at slappe af sammen eller arbejde sammen.

Studenterhuset Metropol

Studenterhuset Metropol arrangerer fredagsbarer og fester for hele Campus Rådmandsmarken. Studenterhuset Metropols bar hedder Sigurds Bar og ligger på Sigurdsgade 36. Fredagsbaren er der, hvor du kan møde dine medstuderende i et mere afslappet miljø og dyrke det sociale samvær. Du kan fx udfordre dine studiekammerater i bordfodbold, brætspil og andre aktiviteter. Fredagsbaren har åbent de fleste fredage fra kl. 13 til 03.

I starten af hvert semester er der introfest, hvor de nye studerende kan lære de gamle bedre at kende. I løbet af hvert semester bliver der også holdt temafester, med alt fra Casino Night til Full-moon party. 

 
Hvis du vil vide mere om Sigurds Bar så find os på Facebook

Biblioteket

Mange studerende bruger det fælles bibliotek. Her er studiepladser, hvor du kan arbejde alene eller i grupper, og der er en stille læsesal, hvor du har adgang til studierelevant litteratur. Du kan også få hjælp til litteratursøgning, og på bibliotekets hjemmeside er der adgang til en lang række videnskabelige, elektroniske tidsskrifter, databaser og linksamlinger.

Råd og udvalg

Som radiografstuderende kan du få indflydelse på studiemiljøet og på din uddannelse. Du kan læse om nogen af de største og mest indflydelsesrige herunder: