Genveje


StudiestartStudiestart

Her finder du de praktiske informationer om din studiestart på radiografuddannelsen

Kære nye studerende på radiografuddannelsen

Velkommen - vi glæder os til at tage imod dig. 

Du kan se frem til en uddannelse med et tæt samarbejde mellem klinik og teori. Allerede efter de første fem uger på uddannelsen skal du starte på dit første kliniske uddannelsessted – således møder du hurtigt radiografer i arbejde. Den første dag på uddannelsen møder du dine nye studiekammerater på radiografuddannelsen. På dag 2 til og med dag 6 vil du komme på hold, der er delt på tværs af andre sundhedsuddannelser. Disse dage har således tværprofessionelt indhold.

Radiografuddannelsen er tilrettelagt med forskellige måder at lære på – fx klasseundervisning, gruppearbejde, træning med praktiske øvelser og ikke mindst den kliniske undervisning på hospitalerne.

Intranet

Efter du er optaget på uddannelsen, og du har bekræftet, at du ønsker den tilbudte studieplads, vil du på din mail modtage adgang til intranettet fra d. 29. juli eller 48 timer efter, du har bekræftet, at du ønsker den tilbudte studieplads.

På intranettet kan du finde de informationer, som er nødvendige for dig som studerende. Du kan bl.a. se en litteraturliste og yderligere informationer om studiestart. Desuden er det på intranettet, du finder din studiemail, som du skal holde dig orienteret i om beskeder fra undervisere, medstuderende og Studieservice.

Se hvordan du logger på intranettet første gang i denne vejledning.


Første dag

  • Dato: Den 2. september 2019
  • Tidspunkt: Kl. 9.15
  • Sted: Sigurdsgade 26, 2200 København N, Lokale A324

Introtur

  • Afgang: Torsdag d. 19. september kl. ca. 14 
  • Hjemkomst: Lørdag d. 21. september kl. ca. 12
  • Pris: ca. 475 kr.