Genveje


StudiemiljøStudiemiljø

Som studerende på katastrofe- og risikomanagementuddannelsen har du rig mulighed for at være aktiv i de fælles studieaktiviteter på campus.

Der er oprettet et campuskor, og der er flere aktiviteter undervejs. I det fælles bibliotek med tilhørende studiepladser og læsesal har du adgang til studierelevant litteratur og mulighed for at arbejde ved computere. Her kan du få hjælp til litteratursøgning, og på bibliotekets hjemmeside er der adgang til en lang række videnskabelige, elektroniske tidsskrifter, databaser og linksamlinger.

Ud over biblioteket er der på campus en række fælles studieområder, hvor der er mulighed for at arbejde i grupper, søge litteratur via trådløst netværk, skrive opgaver, og i det hele taget inspireres til fagligt og socialt samvær. Udover den fælles kantine med udendørs terrasse og café ved det store auditorium, har studerende på campus deres eget 'studenterhus'.

Studenterhuset Københavns Professionshøjskole

Studenterhuset arrangerer fredagsbarer og fester for hele Campus Rådmandsmarken. Studenterhuset bar hedder Sigurds Bar og ligger på Sigurdsgade 36. Fredagsbaren er der, hvor du kan møde dine medstuderende i et mere afslappet miljø og dyrke det sociale samvær. Du kan fx udfordre dine studiekammerater i bordfodbold, brætspil og andre aktiviteter. Fredagsbaren har åbent de fleste fredage fra kl. 13 til 03.

I starten af hvert semester er der introfest, hvor de nye studerende kan lære de gamle bedre at kende. I løbet af hvert semester bliver der også holdt temafester, med alt fra Casino Night til Full-moon party. 

​Hvis du vil vide mere om Sigurds Bar så find os på Facebook