Genveje


UdlandsopholdUdlandsophold

Som katastrofe- og risikomanager har du mulighed for at tage dele af uddannelsen eller praktikophold i udlandet.

Som katastrofe- og risikomanager har du mulighed for at tage dele af uddannelsen eller praktikophold (valgmoduler) i udlandet. Der findes en række andre uddannelser som ligner vores uddannelse bl.a. i Sverige, Norge, Tyskland og Holland.

Man kan f.eks. tage en del af uddannelsen på Lund Universitet som samarbejder med Københavns Universitet om Master of Disaster Management uddannelsen.

Du kan også vælge at læse Disaster & Emergency Management på York University i Canada.

Uddannelsen er relativ ny i Danmark og vi vil i løbet af de kommende år forsøge at få nogle formelle aftaler i stand med andre uddannelsesinstitutioner i udlandet. Indtil disse aftaler er kommet i stand vil muligheden for at tage dele af uddannelsen i udlandet bero på en individuel aftale mellem den studerende og Metropol. Vi vil se positivt på at du vælger at tage dele af din uddannelse i udlandet, blot kvalitetsniveauet lever op til vores standard.

Mellemfolkelig Samvirke tilbyder et praktikophold i Kenya, i form af en pakkeløsning hvor alt er sørget for. Læs mere om Global Platform Kenya.

Projects Abroad tilbyder også praktikophold som pakkeløsninger. Læs mere om mulighederne for praktikophold i udlandet gennem Projects Abroad.

For at få et indblik i hvordan et praktikophold i udlandet kan være, kan du se Rikkes videoer om hendes praktikophold i Kenya.