GenvejeSocialrådgiverSocialrådgiver

Tør du se socialt udsatte og marginaliserede mennesker i øjnene?

UCC og Metropol er blevet til Københavns Professionshøjskole.

Professionshøjskolerne UCC og Metropol er fusioneret. Hvis du bliver optaget på en af vores uddannelser, kommer du derfor til at gå på Københavns Professionshøjskole.

Som socialrådgiver, vejleder og rådgiver du mennesker med sociale problemer. Du skal løse konflikter og skabe forandringer i andre menneskers liv, når de ikke selv magter det.

Job som socialrådgiver

Jobbet som socialrådgiver består af en bred vifte af opgaver, funktioner og roller knyttet til socialrådgivning og socialt arbejde i det moderne velfærdssamfund.

Du møder som socialrådgiver børn og voksne, familier og enlige og mennesker med meget forskellig baggrund. Du skal derfor være god til at skabe positiv kontakt og have lysten og evnen til at kommunikere med mange forskellige typer af mennesker.

Læs om job og karriere.

Uddannelsen

Socialrådgiveruddannelsen klæder dig på til at forstå sammenhængen mellem det sociale arbejdes teorier, metoder og praksis. Du lærer at handle reflekteret i forhold til de økonomiske, politiske og juridiske rammer, som velfærdsstaten sætter for det sociale arbejde.

Du kan vælge mellem 3 forskellige studieretninger, når du læser til socialrådgiver på Metropol.

Læs mere om uddannelsen.

Metropol garanterer feedback til de studerende

Metropol garanterer, at de studerende på alle uddannelserne fremover skal tilbydes feedback på alle større skriftlige opgaver

Muligheder

Vidste du, at du kan tage socialrådgiveruddannelsen i Hillerød

Du kan tage den klassiske socialrådgiveruddannelse på Bornholm. Uddannelsen foregår i Rønne på Uddannelsescenter Snorrebakken. Næste optag er 2018.