Genveje


StudiemiljøStudiemiljø

På socialrådgiveruddannelsen forventer vi en aktiv indsats fra din side.

Socialrådgiveruddannelsen er en professionsbacheloruddannelse og adskiller sig væsentligt fra ungdomsuddannelserne. Uddannelserne er fuldtidsstudier, hvilket betyder, at du på en typisk uge på 1. semester vil have undervisning ca. 15 timer. Herudover forventes det, at du deltager i gruppearbejde og forbereder dig til undervisningen.

Vi forventer en aktiv indsats fra din side. Man kan ikke forvente at lære noget, hvis ikke man tager aktivt del i undervisningen, er aktiv og holder sig opdateret om arrangementer og uddannelsesmæssige tiltag. Du vil blive præsenteret for den nyeste viden på det socialfaglige felt og for den seneste udvikling inden for socialrådgiverprofessionens praksis fra dine engagerede undervisere.

Hvis du tager din rolle som studerende alvorligt og indgår i med- og modspil med dine undervisere, vil du opleve, hvor fantastisk det er at være studerende på uddannelsen. Forhold dig derfor nysgerrigt og undrende til andres holdninger og meninger. 

Tag del i de faglige diskussioner du blive præsenteret for. Udfordr dine undervisere og deres forskellige tilgange til det socialfaglige felt og den praksis, du bliver præsenteret for. Kast dig ud i det, og de næste tre et halvt år vil stå som en udfordrende, spændende og inspirerende tid i dit liv.