Genveje


StudielivStudieliv

På uddannelserne er der mange sociale aktiviteter, traditioner og muligheder for at engagere sig i sin uddannelse. Der er altid plads til nye tiltag!

Social Friday

I 2018 holder socialrådgiveruddannelsen en række oplæg med forskellige temaer.
Se årsprogrammet her.

Studenterpolitik

Skolen er en demokratisk institution, som er organiseret med 11 forskellige råd og udvalg, hvor du kan få indflydelse på alt - lige fra buffeten i kantinen til nye studenterpolitiske tiltag. Læs mere om det studenterpolitiske arbejde

Fester og fredagsbar

"Varmestuen" er skolens festudvalg, der driver skolens fredagscafé og står for skolens fester. Varmestuen består af frivillige studerende fra alle semestre. Caféen har åbent hver fredag i skoleåret og er et godt sted at styrke både det sociale og faglige netværk.  

Bliv tutor

Tutorerne skal være med til at sikre kontakten mellem dig og studerende fra de øvrige årgange. Tutorerne er desuden dem, der står for at arrangere rusturen. Hvis du synes, det kunne være sjovt selv at være tutor, så hold øje med opslag, der fortæller, hvornår der næste gang afholdes kursus i tutorarbejde.

Holdmøder

For at sikre en god kommunikation mellem dig som studerende og skolen, holder vi holdmøder på første semester, hvor vi taler om hvilke faglige forventninger og krav, der stilles, og samtidig giver det dig en mulighed for at komme med gode ideer og tilbagemeldinger på, hvordan du oplever uddannelsen.

Studielivspuljen

Gennem Studielivspuljen er der hvert semester sat penge af til, at du som studerende kan søge midler til at igangsætte arrangementer af social og faglig karakter. Der er kun én regel, og det er at det skal være åbent for alle studerende på skolen. 

Studieture

Der er studieture på begge uddannelser. På den klassiske ligger studieturen på 5 eller 6 semester - sidste år gik turen til Berlin, hvor de både besøgte projekter for hjemløse og socialt udsatte familier.