Genveje


Studiestart HillerødStudiestart Hillerød

Her finder du de praktiske informationer om din studiestart på socialrådgiveruddannelsen i Hillerød.

Kære nye studerende på hold HF19

Tillykke med din studieplads på Socialrådgiveruddannelsen i Hillerød og studieretningen med fokus på socialt arbejde og socialpædagogik.   

Vores mål med uddannelsen er at uddanne dygtige socialrådgivere, der er rustet til at varetage de komplicerede opgaver, som socialt arbejde rummer. Ikke bare for din egen eller for vores skyld. Men især for borgere i udsatte positioner, der fortjener at blive mødt af dygtige professionelle, som kan se det hele menneske.   

Uddannelsen i Hillerød er et resultat af et frugtbart samarbejde mellem socialrådgiveruddannelsen og pædagoguddannelsen Nord, og det er vores håb, at inddragelsen af et tværprofessionelt perspektiv allerede under uddannelsen, vil bidrage til at styrke og udvikle samarbejdet mellem professionerne, når I skal ud i praksis. 

Vi lægger vægt på, at socialrådgiveruddannelsen er et fuldtidsstudium med studieaktivitet på alle ugens dage. Studieaktiviteterne veksler mellem undervisning, casebaserede øvelser, studiegruppearbejde, selvstændig læsning af faglitteratur, projektarbejde etc. Vi forventer, at du deltager aktivt i alle studieaktiviteter. 

Vi ses på Campus på Carlsbergvej 14 i Hillerød.

IntraPol

Efter du er optaget på uddannelsen, og du har bekræftet, at du ønsker den tilbudte studieplads, vil du på din mail modtage adgang til intranettet. Her kan du finde de informationer, som er nødvendige for dig som studerende. Du kan bl.a. se en litteraturliste og yderligere informationer om studiestart. Desuden er det i intranettet, hvor du finder din studiemail, som du skal holde dig orienteret i om beskeder fra undervisere, medstuderende og Studieservice.

Se, hvordan du logger på intranettet første gang i denne vejledning.

Første dag

  • Dato: Fredag d. 1. februar 2019
  • Tidspunkt: kl. 10:00 i Atrium A2.21 til fælles opstart med de pædagogstuderende
  • Sted: Carlsbergvej 14, 3400 Hillerød