Genveje


Studiestart FrederiksbergStudiestart Frederiksberg

Her finder du de praktiske informationer om din studiestart på socialrådgiveruddannelsen på Frederiksberg. Det gælder både den klassiske studieretning og den interkulturelle og internationale studieretning.

Kære nye studerende på hold KE19 og IE19 på socialrådgiveruddannelsen

Vi er glade for at kunne byde jer velkommen til 3,5 lærerige år og en uddannelse, hvor I kan se frem til mange spændende faglige udfordringer sammen med jeres studiekammerater, undervisere og alle andre medarbejdere på instituttet. 

Vores mål med uddannelsen er at uddanne dygtige socialrådgivere, der er rustet til at varetage de mange vigtige samfundsopgaver, som arbejdet med udsatte og sårbare mennesker indeholder. Vores opgave er helt overordnet at sikre, at udsatte borgere trygt kan forvente at møde kompetent og dedikeret socialfaglig hjælp og støtte. En sådan professionsfaglighed kommer man ikke sovende til og derfor er det vigtigt for os at understrege, at socialrådgiveruddannelsen er et fuldtidsstudium, med forventelig studieaktivitet på alle ugens dage. Studieaktiviteter, der veksler mellem undervisning, faglige oplæg, casebaserede øvelser, studiegruppearbejde, selvstændigt studie af faglitteratur og projektarbejde mv. Vi forventer, at du deltager aktivt i alle studieaktiviteter. 

I den første uge har dine tutorer og undervisere planlagt et tætpakket introprogram fyldt med faglige og sociale aktiviteter, hvor du får mulighed for at lære dine studiekammerater, undervisere og selve instituttet bedre at kende.

Vi glæder os meget til vores kommende samarbejde og til at se dig på Kronprinsesse Sofies vej 35 den 2. september 2019 til en fælles velkomst i auditoriet kl 09.15.

Intranet

Efter du er optaget på uddannelsen, og du har bekræftet, at du ønsker den tilbudte studieplads, vil du på din mail modtage adgang til intranettet fra d. 29. juli eller 48 timer efter, du har bekræftet, at du ønsker den tilbudte studieplads.

På intranettet kan du finde de informationer, som er nødvendige for dig som studerende. Du kan bl.a. se en litteraturliste og yderligere informationer om studiestart. Desuden er det på intranettet, du finder din studiemail, som du skal holde dig orienteret i om beskeder fra undervisere, medstuderende og Studieservice.

Se hvordan du logger på intranettet første gang i denne vejledning.

Første dag

  • Dato: Den 2. september 2019
  • Tidspunkt: kl. 9.15 i auditoriet.
  • Sted: Kronprinsesse Sofies vej 35, 2000 Frederiksberg