Genveje


Skolekoret NursingSkolekoret Nursing

Kom og syng på Sygeplejerskeuddannelsen på Københavns Professionshøjskole.

I skolekoret på Sygeplejerskeuddannelsen på Københavns Professionshøjskole mødes uddannelsens sangtalenter og -entusiaster. Vi er både for dig, der er amatør og for dig, der har sunget i kor hele dit liv, bare du kan lide at synge. Koret er rytmisk og styres af David Lustrup Jensen, der ofte har gode og spændende ideer til sangnumre - nogle gange numre, man ikke kan forestille sig, at det overhovedet er muligt at synge i et kor. Det svinger nu altid meget godt alligevel.


Et udsnit af  Nursing

Koret optræder blandt andet til dimissionsfesterne og til introduktions-arrangementet, hvor de nye studerende bliver budt velkommen på uddannelsen. Desuden har vi et par optrædener ude i byen et par gange om året, hvor vi til tider bliver akkompagneret instrumentelt.

Hvis du vil være med – eller bare se, hvad det er for noget - så kig forbi, når vi øver hver onsdag fra kl. 17.30-19.30 på Tagensvej 86 i studiecaféen.

Kontakt Nursing

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte formanden på:
nursing@phmetropol.dk 

Hvis du vil vide noget om rusarbejdet

Kan du læse mere på Rusgruppens side. Du er også velkommen til at kontakte Rusgruppen, hvis du har brug for yderligere information eller selv har lyst til at deltage i introduktionsarbejdet.


--- nyt fra Laura----