Genveje


Skolekoret NursingSkolekoret Nursing

Kom og syng på Sygeplejerskeuddannelsen på Københavns Professionshøjskole.

På Københavns Professionshøjskole har vi skolekoret Nursing, hvor folk fra skolen som elsker at synge mødes en gang om ugen. Vi er både for dig, der er amatør og for dig, der har sunget i kor hele dit liv. Så hvis du har en lille sanglærke i maven, så kom og syng med os. Vi er et rytmisk kor med et bredt repertoire. Koret styres af Stephan Haagesen, som elsker at udfordre os som kor med sine kreative ideer og sit store engagement.


Et udsnit af  Nursing

Koret har to faste koncerter om året, en julekoncert og en sommer koncert, dato og tid kan ses på vores Facebook side. Derudover synger vi til dimissionsfesterne og til introduktions-arrangementet ved studiestart, hvor de nye studerende bliver budt velkommen på uddannelsen.

Hvis du har lyst til at udforske din indre sangfugl – eller bare se, hvad det er for noget - så kig forbi, når vi øver hver torsdag fra kl. 17.00-19.00 på Tagensvej 86 i studiecaféen.

Kontakt Nursing

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at deltage, er du velkommen til at finde Nursing på Facebook: facebook.com/SkolekoretNursing/

Hvis du vil vide noget om rusarbejdet

Kan du læse mere på Rusgruppens side. Du er også velkommen til at kontakte Rusgruppen, hvis du har brug for yderligere information eller selv har lyst til at deltage i introduktionsarbejdet.