Genveje


8 gode grunde til at vælge uddannelsen8 gode grunde til at vælge uddannelsen

Hvorfor skal du vælge sygeplejerskeuddannelsen Metropol?

1. Dit faglige fundament kommer på plads.

Som sygeplejerske skal du holde hovedet koldt, din viden skarp, din intuition intakt og din handlekraft på plads. Du har det meste selv, men det faglige fundament får du på sygeplejerskeuddannelsen, hvor der er fokus på at tilbyde forskningsbaserede undervisningsforløb af høj kvalitet.

2. Du får undervisning af undervisere, der brænder for deres fag.

De fleste af vores undervisere er erfarne sygeplejersker, og alle undervisere har specialistviden inden for centrale faglige områder som fx. akutsygepleje, kommunikation, psykologi, farmakologi, etik og biologi.

Jeg valgte sygeplejerskeuddannelsen, fordi den rummer mange muligheder for at specialisere og videreuddanne sig efterfølgende. Man er ikke låst fast i et bestemt spor.

Cecilie Sass Kruger, studerende

3. Der er fokus på solid sammenhæng mellem teori og praksis.

Undervisningen er tilrettelagt sådan, at du får mulighed for at drage dine praktiske erfaringer ind i den teoretiske del af undervisningen og har teorien med ud i praksis. Hos os er du ikke i tvivl om nødvendigheden og fordelene ved vekselvirkningen mellem teori og praksis.

4.  Undervisningsformerne er afvekslende.

Undervisningsformerne veksler mellem forelæsninger, klasseundervisning, klyngeundervisning og praktiske øvelser.

5. Gode muligheder for udveksling - du kan kickstarte din internationale karriere.

Vi samarbejder med uddannelser og praktiksteder i bl.a. Sverige, Norge, England, Spanien, Kina, Ghana, Thailand, USA og Australien og hjælper dig gerne til at komme andre steder hen på udveksling.

Vi har samarbejde med uddannelser og praktiksteder i bl.a. Sverige, Norge, England, Spanien, Kina, Ghana, Thailand, USA og Australien

6.  Der er mulighed for at deltage i forsknings- og udviklingsarbejde under studiet.

Vi har spændende sygeplejefaglige forskningsmiljøer i instituttet. Med det rette engagement har du mulighed for at indgå i spændende forsknings- eller udviklingsprojekter i samarbejde med forskende undervisere og forskere fra blandt andet forskningsafsnit på hospitaler og videncentre. Her kan du så frøene til en karriere som eksempelvis forskningssygeplejerske.

7. Bliv en del af studiemiljøet i Metropol

Der er ca. 20.000 studerende på Københavns Professionshøjskole - heraf er de ca. 3500 sygeplejestuderende. Det giver et rigt studiemiljø med mange muligheder og tilbud. Sammenholdet på uddannelsen har tradition for at være stærkt og initiativrigt. Her er bl.a. fredagscafé, forskellige foreninger, skolekor og mulighed for at deltage i Studierådet, De Sygeplejestuderendes Råd og andre netværk og grupper. Læs mere om de forskellige råd og foreninger på institut for sygeplejerske- og ernæringsuddannelser.  

8.  Mange faglige faciliteter.

Vi har blandt andet et af landets bedste og mest veludstyrede sygeplejefaglige biblioteker. Bibliotekarerne har indgående og specialiseret viden om sygeplejefaglig litteratur, og de er gerne behjælpelige omkring litteratursøgning.