Genveje


Akademiuddannelsen i offentlig forvaltning og administrationAkademiuddannelsen i offentlig forvaltning og administration

Uddannelsen giver dig, der er administrativ medarbejder et stærkt fundament til at styrke dit arbejde med aktuelle og relevante emner inden for offentlig forvaltning og administration.

Ingen kan på nuværende tidspunkt spå om, hvordan situationen med COVID-19 udvikler sig. Men på KP kan vi garantere, at al undervisning, vejledning og eksamen på vores videreuddannelser fortsætter.
 
Vi står inde for samme høje faglighed som altid, uanset om vi bliver i stand til at mødes i fysiske rammer eller det foregår digitalt

Prøv en dag på uddannelse 

Få smagsprøver på hvad uddannelse kan tilføre dig fagligt og personligt, og forbliv stærk i jobbet

Hvad får du ud af uddannelsen?

Med Akademiuddannelsen i offentlig forvaltning og administration bliver du klædt på til at håndtere nye og mere krævende administrative funktioner og udviklingsorienterede situationer inden for offentlig administration og forvaltning. Med uddannelsen investerer du i din fremtid, da uddannelsen er adgangsgivende til videreuddannelse på diplomniveau.

På uddannelsen får du kvalificeret din opgaveløsning. Blandt disciplinerne er projektarbejde og tværfagligt samarbejde, og du går fra hvert modul med både viden og værktøjer, som du kan bruge umiddelbart i din hverdag. I undervisningen indgår relevant teori og metode, som vil kunne understøtte dit arbejde og gøre dig mere sikker i din sagsbehandling.

En fleksibel deltidsuddannelse, som passer dit behov

Akademiuddannelsen er en deltidsuddannelse, der kan gennemføres på 3 år. med en undervisningsdag om ugen. Uddannelsen er sammensat af moduler, og du kan selv stykke den sammen, så den passer til dit behov og dine interesser.

Du har også mulighed for blot at tage enkelte moduler fra uddannelsen, hvis det passer dig bedre. Se en oversigt over de enkelte moduler på uddannelsen.

Omstillingsfonden

Omstillingsfonden giver faglærte og ufaglærte i job mulighed for at søge om op til 10.000 kr. i tilskud årligt til akademi- eller diplomuddannelser.
Læs mere om Omstillingsfonden

                                               Tilmeld dig uddannelsen her

Søg gratis videreuddannelse for op til 10.000 kr. årligt

En ny VEU-Omstillingsfond dækker deltagergebyret på både korte og længerevarende moduler med op til 10.000 kr. om året. 

Kan jeg få gratis videreuddannelse? 
Hvis du er faglært eller ufaglært (dvs. har en gymnasial uddannelse eller erhvervsuddannelse som højeste uddannelse) - og er i job - kan du få gratis kvalifikationsløft efter aftale med din arbejdsgiver. 

Du skal være opmærksom på, at du også skal opfylde de generelle adgangskrav til en akademi- eller diplomuddannelse. Læs mere her.