Genveje


Diplom i ledelseDiplom i ledelse

Med diplom i ledelse skaber du fundament for dit lederskab og styrker din lederrolle med ledelsesteori og inspiration fra nye metoder.

Diplom i ledelse ONLINE

Tag din Diplom i ledelse ONLINE hos os. Vi har gjort os umage med at udvikle forløb i høj kvalitet, der er lærerige og varierede. 

Læs mere og tilmeld dig her

Diplom i ledelse er en praksisorienteret lederuddannelse, som sætter dine egne erfaringer i spil og tager udgangspunkt i din hverdag og de udfordringer, du og din organisation står overfor. I en vekselvirkning mellem nyeste ledelses­teori og metoder bliver du udfordret i din udvikling som leder. Du vil opleve, at du får en ny forståelse for dit ledelsesrum.

Tag hele diplomuddannelsen i ledelse i Hillerød

Fra august 2020 kan du tage hele diplomuddannelsen i ledelse på Campus Nordsjælland i Hillerød. Læs mere om det nye tilbud til nordsjællandske ledere.

Uddannelsen er for dig:
Der allerede er leder i det offentlige, private eller NGO. Det kan også være, at du ønsker at blive leder og allerede har erfaring med uformel ledelse af medarbejdere som konsulent, projektleder, TR eller AMR.

Diplom i ledelse er et kompetencegivende studie på bachelorniveau. Tag uddannelsen som et fleksibelt eller samlet forløb. Uddannelsen udbydes af Institut for Ledelse, Organisation og Forvaltning