Genveje


Åbent hus på Diplom i LedelseÅbent hus på Diplom i Ledelse

Overvejer du, om Diplom i ledelse er noget for dig? Du har mulighed for at blive klogere på uddannelsen, når vi holder åbent hus. Her kan du høre undervisere og tidligere studerende fortælle om uddannelsen.

Vi holder Åbent Hus onsdag d. 13. maj 2020 kl. 16.00 - 18.00. Arrangementet er gratis.

Åbent hus foregår på Tagensvej 18, Kbh. N, som er ét af vores to udbudssteder. Vi udbyder diplomuddannelsen i ledelse på Tagensvej 18, Kbh. N., Campus Carlsberg, Kbh. V. og i Hillerød.

Her kan du få et indblik i, hvad uddannelsen kan tilbyde nye og erfarne ledere og jer, der er nysgerrige overfor ledelse.

Du får mulighed for at:

  • få indsigt i undervisningen. Vores undervisere vil gennemføre en række små undervisningsworkshops af 10-15 minutters varighed
  • tale med os om valg af uddannelse eller  om merit og realkompetencevurdering af din erfaring, tidligere kurser og uddannelse
  • snakke med nuværende og tidligere studerende
  • orientere dig om og blive vejledt i, hvilke valgfag, der vil dække dine interesser og behov

Under arrangementet byder vi på en let anretning.

Tilmelding

Har du fået lyst til at se, om en kompetencegivende lederuddannelse er noget for dig, kan du tilmelde dig arrangementet.

Arrangementet er gratis.


Diplom i ledelse er en uddannelse som konstant udvikler sig. Her kan du se hvilke valgmoduler og obligatoriske moduler uddannelsen er sammensat af.