Genveje


Skræddersyede forløbSkræddersyede forløb

Københavns Professionshøjskole udvikler særlige og fleksible forløb til specifikke målgrupper og organisationer, der ønsker kompetenceudvikling tæt på praksis. Her kan du læse mere om, hvad vi kan tilbyde din organisation og dine medarbejdere.

Ledelse, organisation og forvaltning på Københavns Professionshøjskole udvikler uddannelsesforløb og kurser, der er tilpasset din organisations behov og krav til understøttelse af forretningsmæssige mål.

Vi skræddersyr både uddannelsesforløbets indhold, og måden vi afholder uddannelsen på, så forløbet er tilpasset organisationen, arbejdsopgaverne og den øvrige situation. Fx tilbyder vi både almindelig fremmødeundervisning, online læringsforløb og blended læringsforløb. Vi sammensætter læringsaktiviteterne i form og tid sådan, at forløbene er i overensstemmelse med jeres ønsker, behov og den særlige situation vi for tiden står i (jf. COVID-19). 

Skræddersyede forløb

Din organisation får et løft, når flere medarbejdere uddannes i samme retning efter fælles mål, og uddannelsen bliver således et vigtigt redskab i den organisatoriske udvikling. Når vi udvikler skræddersyede forløb, sker det i tæt samarbejde med jer. Vi har som udgangspunkt to indgange til at skræddersy uddannelsesforløb eller kurser til jer.

Et særligt tilrettelagt forløb:

Uddannelsesforløb, der er 100% tilpasset jeres behov og ønsker.

Står I med et helt konkret kompetenceudviklingsbehov, kan vi tilrettelægge et særligt forløb til jer. Her udvikler vi uddannelsesforløbet i tæt samarbejde med jer, og indholdet har fokus på de elementer, der skal til for at realisere jeres ønsker og behov. Det betyder, at der skal afsættes tid til forberedelsesfasen således, at der udvikles et forløb med stærk synergi mellem teori og praksis.

Tilpassede forløb:

Et kursus eller et uddannelsesforløb fra vores eksisterende udvalg, som bliver tilpasset med cases fra deltagernes virkelighed. 

Har I behov for kompetenceudvikling, der ligger tæt op af vores eksisterende åbne tilbud, kan vi tilpasse et allerede udviklet forløb for dig og dine medarbejdere. Her målretter vi cases og problemstillinger i undervisningen præcis til jeres virkelighed. Dette giver et fælles kompetenceløft, hvor I sammen opnår de opstillede mål for jeres organisation. Vi kan f.eks. tilpasse modulerne:

  • Faglig ledelse
  • Forandringsledelse
  • Faglig ledelse, evalueringskultur og kvalitetsudvikling i dagtilbud
  • Kommunikation og organisation

Kontakt os

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om jeres behov og få et bud på, hvordan Københavns Professionshøjskole kan løse jeres behov for kompetenceudvikling. 

Kontakt
Susanne Ørum Foss, sufo@kp.dk