Genveje


Kommunikation og organisation – præsentationsteknik og personlig gennemslagskraftKommunikation og organisation – præsentationsteknik og personlig gennemslagskraft

Vil du brænde igennem med dine budskaber og ideer? Kunne du tænke dig at stå i en præsentationssituation i fuldkommen ro og nyde at stå der? Og som belønning se, hvordan tilhørerne sænker skuldrene, finder smilene frem og folder ørerne ud?

Dette modul en tonet version af valgmodulet 'Kommunikation og organisation'

På dette modul arbejder du med den del af lederskabet, som omhandler det at tale foran andre mennesker. Du træner din evne til at være på, skabe engagement og få dine budskaber til at trænge igennem. 

Det får du ud af modulet

Du bliver bedre til at stå i centrum og tale. Du får en masse tricks til at få dine præstationer til at lyse - og vi lover at du går ud ad døren med langt mere selvtillid end da du kom. 

Forløbet har fokus på de praktiske færdigheder og indeholder en masse træning, individuelle coachinger i masterclassformat samt en afsluttende 1-til-1 træningssession med en af de to undervisere. 

Forløbets indhold er solidt funderet i forskning, og du vil sideløbende med den praktiske træning stifte bekendtskab med teorien bag. 

Det faglige indhold

Forløbet er bygget op omkring fem temaer: 

 • Dig selv, der sætter fokus på kropssprog, stemme, øjenkontakt, åndedræt, energi, nærvær, samt din måde at forholde dig til dig selv i præsentationssituationen på, herunder hvordan du kan forholde dig, når nervøsiteten opstår. 
 • De andre, som sætter fokus på, hvordan du møder og hvordan du fastholder, dem du taler til - og giver dig strategier til, hvad du kan gøre, når de tuner ud eller det, der er værre. 
 • Præsentationen, som sætter fokus på, hvad en god præsentation er. 
 • Rummet, der handler om, hvordan du arrangerer og bruger rummet, når du præsenterer. 
 • Præsentatøren som proceskonsulent, som udstyrer dig med en række greb til at involvere og aktivere dem, du taler til. 

Målgruppe

Forløbet er for dig, der ønsker at blive bedre og stærkere i præsentationssituationer. Det er for dig, der frygter at stå frem og tale foran andre såvel som det er for dig, som er erfaren, men som gerne vil blive mere bevidst om greb og lægge flere lag på dine præsentationskompetencer. Og så er det for dig, der befinder dig et sted midt imellem de to. 

Uanset dit udgangspunkt vil du gennem forløbet opleve at løfte dit niveau mærkbart og komme ud med mere styrke, selvtillid og glæde ift. præsentationssituationer. 

Det får du 

På Præsentationsteknik og personlig gennemslagskraft får du: 

 • 5 hele praktisk fokuserede undervisningsdage
 • En masse træning af præsentationsfærdigheder, praksiske værktøjer og greb 
 • En indføring i den relevante underliggende forskningsbaserede viden
 • Individuelle coachinger i masterclassformat
 • 1 hel gruppedag i mindre grupper med fokus på træning og feedback i tryg ramme af en udvalgt præsentation
 • En praktisk fokuseret eksamensceremoni med relevant udviklingsorienteret feedforward til dig på din rejse mod at blive en endnu stærkere præsentatør
 • To undervisere, der sikrer at din personlige udvikling er i fokus 
 • Et lille hold med tryg atmosfære og plads til individuel træning
 • Et valgmodul på Diplomuddannelsen i Ledelse (5 ECTS) med eksamensbevis (modulet Kommunikation og Organisation)

Og som afslutning på forløbet: 

 • En 1-til-1 session med en af de to undervisere med fokus på træning af dine præsentationsfærdigheder ud fra dine behov. 

Du kan tage forløbet som en del af en hel diplomuddannelse i ledelse eller som et selvstændigt forløb. Forløbet er en særlig version af valgmodulet Kommunikation og Organisation. 

Eksamen er tilrettelagt, så den forholder sig til din udvikling. Det er vores største ambition at sikre dig en god selvtillidsopbyggende oplevelse gennem hele forløbet - og det gælder også eksamen. Vi passer på dig, så du får en god oplevelse - uanset om dit udgangspunkt er den erfarnes eller den mere usikre præsentatør. 

Tilmelding og information

Du finder undervisningsdatoer på hvert hold ved at klikke på linket nedenfor med modulnavnet.

Datoerne opdateres løbende, og undervisningsdatoerne er klar senest 4 uger før undervisningsstart.
Bemærk at startdatoen for det enkelte hold kan være en anden end startdatoen for semesteret.

Åben for tilmelding

Navn
Sted
Startdato
København N
26. aug. 2020
Pris: kr. 7.600,-
Pris: kr. 11.100,-
Pris: kr. 7.600,-
Pris: kr. 11.100,-

Er jeg optaget?

Efter ansøgningsfristens udløb modtager du et optagelsesbrev i din e-Boks.

Da vi har mange ansøgninger, vi skal behandle, kan der gå op til 4 uger, før du modtager dit optagelsesbrev fra os. 

Kontakt

Kontakt os hvis du har spørgsmål til adgangskrav, tilmelding, optagelse, eller hvis du har brug for yderligere information om din uddannelse.
Kontakt os på

Tlf. 72 48 75 40 / evu@kp.dk

Åbningstider i
uge 28 til 31
kl. 9.00-12.30

Mandag til torsdag kl. 9.00-14.00

Fredag kl. 11.00-14.00

Studiestart og tilmeldingsfrist

Se gældende studiestarter og tilmeldingsfrister her

Er der ledige pladser efter tilmeldingsfristens udløb, vil der dog stadig være åbent for tilmelding.

Afmeldingsbetingelser

Underviserne

 • Jessica Naeser

  Jessica er selvstændig konsulent på det erhvervspsykologiske felt. Udover at være specialist i præsentationsteknik arbejder hun med at hjælpe ledere og organisationer med at forbedre kommunikation, samarbejde og arbejdsmiljø. Hun er kandidat (Msc.) i organisationspsykologi fra Lunds Universitet med fokus på kommunikation, konflikthåndering og stress.

  Inden Jessica begyndte på sin universitetsuddannelse, var scenen hendes domæne. Hun er uddannet skuespiller fra Performing Art School i Gøteborg og har i mange år arbejdet som skuespiller, sanger og danser i Sverige, Norge og Danmark. Dette har givet hende en kæmpe værktøjskasse at dele ud af på præsentationsfeltet. Med kærlighed og respekt arbejder hun metodisk for at give dig den bedste selvtillid i forhold til at holde præsentationer. 

 • Jakob Skov

  Jakob er lektor på KP i afdelingen for Ledelse og en populær underviser. Med sit skarpe intellekt og humoristiske sans skaber han altid øjenåbnende uddannelsesforløb. Jakob er uddannet i økonomi og filosofi med en forkærlighed for Kierkegaard.

  Han har arbejdet med ledelses- og organisationsudvikling siden 2005. Fra 2010 har han undervist på forskellige proceskonsulentuddannelser i regi af konsulenthuse og senere Metropol (nu KP). Præsentationsteknik begyndte at interessere ham i 2009, hvor han udkom med bogen ”Det brændende engagement”, der resulterede i en omfattende foredragsvirksomhed. Ved siden af livet som lektor og konsulent har Jakob også samlet sig erfaringer fra scenen som musiker og sanger.