Genveje


Diplomuddannelsen i offentlig forvaltning og administrationDiplomuddannelsen i offentlig forvaltning og administration

Den anerkendte videreuddannelse for offentligt ansatte administratorer.

Ingen kan på nuværende tidspunkt spå om, hvordan situationen med COVID-19 udvikler sig. Men på KP kan vi garantere, at al undervisning, vejledning og eksamen på vores videreuddannelser fortsætter.
 
Vi står inde for samme høje faglighed som altid, uanset om vi bliver i stand til at mødes i fysiske rammer eller det foregår digitalt

Prøv en dag på uddannelse 

Få smagsprøver på, hvad uddannelse kan tilføre dig fagligt og personligt, så du forbliver stærk i jobbet.

Diplomuddannelsen i offentlig forvaltning og administration er en fleksibel videreuddannelse for administrative medarbejdere i den offentlige sektor. Diplomuddannelsen er en anerkendt, åben uddannelse, som for en overskuelig brugerbetaling sætter din erhvervserfaring ind i en teoretisk sammenhæng. I løbet af 2-3 år på deltidsuddannelse kan du her løfte dine kompetencer til et niveau svarende til en professionsbachelor.

Med dine nye kompetencer bliver du i stand til at indgå i nye samarbejder, få nye arbejdsopgaver og se nye sammenhænge. En diplomuddannelse er en investering i din karriere og dine muligheder på arbejdspladsen. Læs om adgangsbetingelserne her.

Omstillingsfonden

Omstillingsfonden giver faglærte og ufaglærte i job mulighed for at søge om op til 10.000 kr. i tilskud årligt til akademi- eller diplomuddannelser.

Læs mere om Omstillingsfonden

Jeg synes det er en kanon uddannelse. Vi får en viden vi kan bruge i dagligdagen. Man kan faktisk fra dag 1 bruge det i sin dagligdag. "
Ina Nielsen, Roskilde

Er jeg optaget?

Efter ansøgningsfristens udløb modtager du et optagelsesbrev i din e-Boks.

Da vi har mange ansøgninger, vi skal behandle, kan der gå op til 4 uger, før du modtager dit optagelsesbrev fra os. 

Kontakt

Kontakt os hvis du har spørgsmål til adgangskrav, tilmelding, optagelse, eller hvis du har brug for yderligere information om din uddannelse.
Kontakt os på

Tlf. 72 48 75 40 / evu@kp.dk

Mandag til torsdag kl. 9.00-14.00
Fredag kl. 11.00-14.00

Spørgsmål om indhold og undervisning

Anne-Mette Krifa
tlf.: 5163 2566

Mette Langelund Klit
tlf.: 2429 6361

Nina Rasmussen
tlf.: 2429 6408