Genveje


Forvaltningsuddannelserne tilbyder tre slags gratis arrangementer hos jerForvaltningsuddannelserne tilbyder tre slags gratis arrangementer hos jer

Når det gælder om at finde veje frem i videreuddannelsessystemet, kan enhver få brug for et orakel. Ring til os, og vi sender vores!

Oraklet fra Metropol tilbyder tre slags arrangementer hos jer. Prøv et eller flere af vores tilbud i en kombination, der passer jer. 

A. Uddannelsesmuligheder

Oplæg og spørgsmål om det samlede uddannelsessystem og Metropols uddannelser inden for offentlig forvaltning og administration. Hør om uddannelsernes opbygning, optagelse og adgangskrav, hvordan undervisningen er tilrettelagt, undervisningsmaterialer og forberedelse, hvad uddannelserne koster mm. 

B. Individuel kompetenceafklaring

Når man starter på uddannelse, er det vigtigt at lande på det rigtige niveau og få passende udfordringer på kanten af ens forudsætninger. Med en individuel samtale med Oraklet fra Metropol, kan du få afklaret dine kompetencer og uddannelsesmuligheder. Samtalen peger hen imod, hvad dit næste skridt kan være. 

Medbring gerne dine uddannelses- og kursuspapirer. 

C. Få en smagsprøve på vores uddannelser

Oraklerne kan give smagsprøver på udvalgte moduler f.eks. i Forvaltningsret, Organisationspsykologi, Samfundsvidenskabelig metode mv. Få inspiration til nye måder at arbejde med jeres faglighed i morgendagens offentlige forvaltning. Smagsprøverne kan give jer:

  • Et kig ind i faglige dimensioner
  • Et møde med nogle af vores undervisere
  • Eksempler på vores undervisningsmateriale, bøger m.v. 
  • En afprøvning af deltagernes interesse for at tage en uddannelse

Hvem kan bruge tilbuddet? 

Oraklet modtager spørgsmål fra alle, der arbejder med offentlig administration i staten, kommuner og regioner, og som er optaget af at få afklaret spørgsmål om uddannelse og kompetenceudvikling. 

Hvordan kan I bruge tilbuddet? 

Når I holder temadage, gå hjem-møder, inspirationsdage, klubmøder eller afdelingsarrangementer - tænk os ind som en del af jeres program. Vi kan også komme ud på en helt almindelig dag på kontoret, hvor I efter et tidsskema får individuel råd og vejledning fra Oraklet fra Metropol. 

Hvem er oraklerne? 

Oraklerne er lektorer og uddannelseskonsulenter, som står for Akademi- og Diplomuddannelsen i offentlig forvaltning og administration på Professionshøjskolen Metropol. Oraklerne kender jeres muligheder for uddannelse og udvikling, og kan give jer et lille skub i den rigtige retning. 

Kontakt

Forvaltningsuddannelserne

Helle Pehrson
Tlf.: 5138 0455
hlpe@phmetropol.dk