Genveje


Diplomuddannelsen i socialformidlingDiplomuddannelsen i socialformidling

Styrk dine personlige og faglige kompetencer til at sagsbehandle, koordinere og udvikle opgaver på det socialfaglige område.

Uddannelsen har i høj grad givet os en værktøjskasse med forskellige metoder, som vi kan bruge i sagsbehandlingen. Vi har fået et øget blik i borgerens perspektiv og et helhedssyn på borgerens forløb.

Louise og Camilla, tidligere studerende på Diplomuddannelsen i Socialformidling

På socialformidleruddannelsen beskæftiger du dig med teoretiske, metodiske og juridiske perspektiver på sociale problemer, der ruster dig til at varetage sagsbehandling, rådgivning, koordination, samarbejde og udviklingsorienterede opgaver i komplekst socialt arbejde. 

Målgruppe 

Uddannelsen er for sagsbehandlere i kommunale og private organisationer, der ønsker en faglig opkvalificering på det socialfaglige område særligt på myndighedsområdet. 

Økonomisk støtte

Frem til 2021 kan du søge om støtte på op til 25.000 kr. årligt til denne uddannelse. Det kræver at du er omfattet af en overenskomst mellem KL og Dansk Socialrådgiverforening, BUPL, FOA, Forhandlingskartellet, HK Kommunal, Dansk Metal, Socialpædagogernes Landsforbund, Teknisk Landsforbund eller 3F. 

Læse mere og ansøg på den kommunale eller regionale kompetencefond.

Særlig aftale mellem HK Kommunal og KL 
Som følge af en særaftale mellem HK Kommunal og KL kan du søge om fuld støtte til Diplomuddannelsen i Socialformidling, hvis du er ansat på en overenskomst mellem de to parter. 

Læs mere om særaftalen her.