Genveje


master i familieterapi

Master i familieterapi og systemisk praksisMaster i familieterapi og systemisk praksis

Vil du være med til at udvikle området for familieterapi og systemisk praksis i Danmark samtidig med at du styrker dine personlige og faglige kompetencer?

Det kan ske på masteruddannelsen i familieterapi og systemisk praksis, som Købehavns Professionshøjskole nu udbyder i samarbejde med Vid, Oslo i Norge. Masteren er på et højt akademisk niveau, og studierne foregår i et dynamisk samspil med din egen praksis i arbejdslivet.

Du kan også tage masteruddannelsen som overbygning til diplomuddannelsen i familieterapi. Læs mere om masteroverbygningen her.

Uddannelsens indhold

Uddannelsen er på 120 ECTS er tilrettelagt som et deltidsstudie over fire år:

​1. + 2. år: København

3. + 4. år: 1 uge i København og 7 uger i Oslo
Niveauet svarer til det på kandidatuddannelser samtidig med, at der er en vekslen mellem teori og den studerendes egen praksis. 

Masteren har en tværfaglig profil og er rettet mod et bredt felt af studerende og derfor ikke begrænset til professionelle, der arbejder specifikt med familieterapi. Underviserne og de studerende på uddannelsen arbejder inden for det psykiatriske system, skoleområdet, familiebehandling, børne- og ungeområdet, socialt arbejde, misbrugsbehandling og beskæftigelsesområdet. 

Du vil blive en del af et spændende nordisk miljø, hvor fagfolk med forskellige tilgange til feltet kan stimulere, udfordre og supplere hinanden. 

Få mere information om:

Kontakt

Administration
Ditte Stiggard
Tlf.: 5138 0397
dist@kp.dk

Uddannelseskonsulent
Inger Nordeide Jensen
Tlf.: 5163 2617
inje@kp.dk