Genveje


Forvaltning, skat og administration

Få lavet et skræddersyet forløb
specielt til jeres organisation

Forvaltning, skat og administrationForvaltning, skat og administration

Sammensæt uddannelse og kompetenceudvikling til jeres organisation, som løser jeres behov for løft af sagsbehandling, tværfaglig samarbejde i forvaltningen og et generelt løft af den administrative opgaveløsning.

Efter- og videreuddannelse inden for offentlig forvaltning og administration kan løfte kvaliteten af den offentlige service over for brugere, borgere og virksomheder. Det forudsætter kompetente medarbejdere, der fokuserer på kerneopgaven, leverer en sikker sagsbehandling, forstår organisationen samt evner at samarbejde på tværs af fag.

Alle vores aktiviteter er funderet i en dyb indsigt i den offentlige sektors maskinrum og omfatter akademi- og diplomuddannelser på området. Når vi skræddersyr og tilrettelægger tilpassede forløb i samarbejde med jer, er det muligt at kombinere elementer fra kompetencegivende moduler med ECTS point og tilpassede kursusforløb, så vi på en fleksibel måde kan møde jeres behov.  


 • Vi udvikler og gennemfører interne uddannelser, kurser, temamøder, workshops og konferencer inden for servicedesign, forvaltningsret, innovation, digitalisering, personalejura, projektkoordinering, økonomi og meget andet
 • Vi tilrettelægger forløbet sammen med jer
 • Sammen sikrer vi, at jeres behov, interesser og strategiske målsætninger bliver dækket i kursusdesignet
 • Vi kan vejlede jer om finansieringsmuligheder i kompetencefonde, tilskudsordninger, m.m.
Vis mere

Godt at vide

 • Finansiering

  Ud over faglig sparring og rådgivning i processen med at udvikle gode løsninger til jeres behov kan vore konsulenter også vejlede jer om omkring tilskudsordninger og kompetencefonde, der kan finansiere store dele af jeres læringsforløb. Kontakt os for at høre mere om jeres muligheder.

 • Hvordan udvikler vi skræddersyet uddannelse?

  Tæt samarbejde om et skræddersyet uddannelsesforløb sikrer organisatorisk forankring. Desuden giver det os mulighed for at justere på forløbet undervejs, når vi i fællesskab bliver klogere på, hvad der virker. Dialog er altafgørende. Derfor tegner vi ikke et ideelt forløb på forhånd, men sammensætter aktiviteterne sammen med jer, så vi bedst muligt møder jeres specifikke behov.
 • Kontakt

  Chefkonsulent Pia Jørgensen Dyreborg, pidy@kp.dk, tlf. 51 23 25 27

  Konsulent Helle Pehrson, hlpe@kp.dk, tlf. 51 38 04 55