Genveje


Kompetenceløft

- til a-kasser og jobcentre

BeskæftigelseBeskæftigelse

Københavns Professionshøjskole leverer uddannelseskoncepter inden for beskæftigelsesområdet, der er skabt til at understøtte jeres strategiske mål i tæt kobling til hverdagens udfordringer. Vi ved, at et tæt samarbejde har stor betydning for, hvordan kompetenceudvikling forankres solidt i en organisation.

Beskæftigelsesområdet forandrer sig hurtigt i takt med ændrede økonomiske strukturer og nye politiske initiativer. Behovet for kompetenceudvikling kan derfor opstå pludseligt i forlængelse af reformer og lovændringer. Med udgangspunkt i jeres virkelighed afdækker vi sammen udviklings- og løsningsmuligheder og designer et individuelt uddannelsesforløb for jeres organisation.

Med afsæt i mange års erfaring har vi eksempelvis udviklet skræddersyede forløb i samarbejde med kunder i den kommunale sektor:

 • Grunduddannelse til nye medarbejdere i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen, Københavns Kommune
 • Uddannelsesløft af alle medarbejdere i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen, Københavns kommune
 • Styrket virksomhedssamarbejde i beskæftigelsesindsatsen
 • Kommunikation og samtalemetode til at understøtte lediges vej mod varig beskæftigelse

Godt at vide

 • Hvad er mulighederne for finansiering

  Der findes forskellige muligheder for finansiering og tilskud til uddannelsesforløb blandt andet den kommunale kompetencefond. Kontakt os for at høre nærmere om muligheder for tilskud eller medfinansiering af skræddersyede uddannelsesforløb.

 • Hvordan kommer vi igang?

  Chefkonsulent Ole Mølholm Jensen kan fortælle om mulighederne for skræddersyede forløb inden for beskæftigelsesområdet. Kontakt ham på:

  Telefon: 24296415
  Mail: omje@kp.dk

 • Hvordan udvikler vi et skræddersyet forløb?

   

  Tæt samarbejde om et skræddersyet uddannelsesforløb sikrer organisatorisk forankring. Desuden giver det os mulighed for at justere på forløbet undervejs, når vi i fællesskab bliver klogere på, hvad der virker. Dialog er altafgørende. Derfor tegner vi ikke et ideelt forløb på forhånd, men sammensætter aktiviteterne sammen med jer, så vi bedst muligt møder jeres specifikke behov.

I fokus lige nu

Cases

Kontakt