Genveje


360 graders kompetenceløft

Styrkede kompetencer inden for pædagogik og didaktik

GrundskoleGrundskole

Vi designer og gennemfører skræddersyet kompetenceudvikling og udviklingsforløb for skolens forskellige professionelle - lærere, pædagoger, skolens ledelsesteam og kommunale medarbejdere inden for skole og læring.

Skolen er en af vores vigtigste samfundsdannende institutioner, og vi vil være med til at løfte skolen for at styrke elevernes dannelse, læring og trivsel. Det kan kun ske i et tæt samarbejde med skoleledere, lærere, pædagoger og kommunale medarbejdere. Derfor indgår vi i tætte partnerskaber for at udvikle stærke pædagogiske, vidensbaserede og levedygtige løsninger med synlig effekt.

Alle forløb er tilpasset, så de understøtter jeres organisering i fagteams eller årgangsteams, som enkelte skoler eller klynger af skoler. 

Kontakt

Helle Marstal
Videreuddannelsesleder
Telefon: 41897187
E-mail: hm@kp.dk

Vi har dybt kendskab til skolens formål, rammebetingelser og kultur, og vi har altid et skarpt blik for jeres organisatoriske kontekst og handlerum Vi har en bred vifte af tilbud, herunder:

 • Specialdesignede kurser, udviklingsforløb eller tilpassede diplommoduler
 • Observation, sparring og coaching individuelt og i teams 
 • Facilitering af længerevarende organisatoriske udviklingsprocesser eller temadage
 • Oplæg og foredrag
 • Analyser og evalueringer af indsatser i skolen
Vis mere

Godt at vide

 • Finansiering og budget

  Med afsæt i jeres behov og økonomiske ramme går vi i dialog om mulighederne for finansiering af jeres kompetenceforløb, og i fællesskab sammensætter vi den optimale kombination af læringsmål og aktiviteter.

  Vi giver jer et realistisk og gennemsigtigt budget, så I altid ved, hvad I kan forvente af os. Vi hjælper også gerne med beregning af omkostningerne i jeres organisation i forbindelse med et kompetenceudviklingsforløb fx til vikardækning eller projektledelse.

  Fonde og puljer giver mulighed for finansiel støtte til projekter inden for skoleområdet. Vi hjælper gerne med at identificere relevante fonde og tilbyder sparring til at udarbejde ansøgninger. 

 • Fremgangsmåde for skræddersyet kompetenceudvikling

  I et skræddersyet forløb er det jeres pædagogiske, didaktiske og organisatoriske behov, der står i centrum i design, gennemførsel og opfølgning. Tæt samarbejde sikrer forankring hos medarbejdere – desuden giver det os mulighed for at justere på forløbet undervejs, når vi i fællesskab bliver klogere på, hvad der virker.

  Dialog er altafgørende. Derfor tegner vi ikke et ideelt forløb på forhånd, men sammensætter aktiviteterne sammen med jer, så vi bedst muligt møder jeres specifikke behov. 

I fokus lige nu