Genveje


Det sociale områdeDet sociale område

Socialområdet er i forandring. Politiske reformer og ændrede samfundsstrukturer øger behovet for nye kompetencer og tværfaglige indsatser. Vi kan i samarbejde videreudvikle jeres organisation i et individuelt designet uddannelsesforløb baseret på stærk faglighed og solid erfaring – altid i tæt kobling til virkelighedens praksis.

Vi leverer uddannelseskoncepter, der er skabt til at understøtte jeres strategiske mål. Vi lægger samtidig vægt på, at de aktiviteter vi designer og gennemfører i samarbejde, giver umiddelbar og synlig effekt i praksis. Løbende dialog sikrer, at vi kan justere undervejs, når vi i fællesskab bliver klogere på, hvad der virker særlig godt i jeres situation.  Vi ved, at denne fremgangsmåde påvirker en positiv forankring i organisationen.

Vores erfaring er, at det kan være en fordel at arbejde med udvikling af ledelseskompetencer for at støtte læring og implementering. Derfor samarbejder vi tæt med kolleger fra Institut for Ledelse og Forvaltning i relevante tilfælde.

Vi kan tilrettelægge skræddersyede forløb i såvel offentlige som private institutioner. Eksempler på forløb:

 • Implementering af metoden Åben Dialog i arbejdet med udsatte voksne borgere inden for psykiatrien
 • Udvikling og implementering af styrket tværfaglig praksis mellem forvaltninger
 • Opkvalificering af arbejdet med børnesamtalen i en forvaltning
 • Introduktionskursus for nye medarbejdere i en socialforvaltning

Godt at vide

 • Hvad er mulighederne for finansiering?

  Der findes forskellige muligheder for finansiering og tilskud til uddannelsesforløb blandt andet den kommunale kompetencefond. Kontakt os for at høre nærmere om muligheder for tilskud eller medfinansiering af skræddersyede uddannelsesforløb.

 • Hvordan udvikler vi et skræddersyet forløb?

   

  Tæt samarbejde om et skræddersyet uddannelsesforløb sikrer organisatorisk forankring. Desuden giver det os mulighed for at justere på forløbet undervejs, når vi i fællesskab bliver klogere på, hvad der virker. Dialog er altafgørende. Derfor tegner vi ikke et ideelt forløb på forhånd, men sammensætter aktiviteterne sammen med jer, så vi bedst muligt møder jeres specifikke behov.

 • Hvordan kommer vi igang?

  Kontakt vores konsulenter for at høre mere om mulighederne for skræddersyede forløb inden for jeres område:

  Udsatte børn og unge
  Uddannelseskonsulent
  Katrin Leicht Schnohr
  Tlf.: 51380553
  kals@kp.dk

  Udsatte voksne
  Uddannelseskonsulent
  Pauline Hagensen
  Tlf.: 24296417
  pauh@kp.dk

I fokus lige nu

Cases