Genveje


Praksisnær kompetenceudvikling

Til gavn for borgere og patienter

Sundhed og ernæringSundhed og ernæring

Med efter- og videreuddannelse inden for sundhed, pleje, behandling og genoptræning vil I styrke medarbejderes kompetencer til at varetage nye og komplekse opgaver

Står I over for nogle særlige udfordringer i forhold til at udvikle jeres opgaveløsning i et stærkt og velfungerende sundhedstilbud, står vi klar til at hjælpe med kompetenceudvikling og organisatorisk udvikling målrettet jeres behov. Vi er eksperter i udviklingen på sundhedsområdet og kan hjælpe jer med at imødekomme de krav, der stilles om vedvarende kvalitetsforbedringer og mere sammenhængende og omkostningseffektive forløb for borgere og patienter.

 • Udgangspunkt i jeres ønsker og behov 
 • Organisatorisk forankring af kompetenceudvikling 
 • Realisering af de ønskede forandringer og politisk-strategiske mål

Vi samarbejder med landets bedste kliniske specialister og baserer vores kompetenceudvikling og organisatoriske udviklingstiltag på den nyeste viden og forskning inden for sundhed. Med dette som afsæt og med udgangspunkt i jeres specifikke praksis, sikrer vi, at I tilegner jer nye kompetencer, som understøtter en ny tilgang og redskaber til jeres opgaveløsning.

Tilbage i praksis kan I tage disse nye kompetencer direkte i anvendelse til gavn for borgere og patienter. Med et skræddersyet lærings- og forandringsforløb fra Københavns Professionshøjskole får I praksisnær kompetenceudvikling, som kan skabe den ønskede forandring i jeres organisation.

Vis mere

Godt at vide

 • Hvilke typer skræddersyede ydelser leverer KP?

  Københavns Professionshøjskoles efter- og videreuddannelser forholder sig offensivt til den virkelighed, vi står i. 

  De senere års reformer har fx vist, at der i stigende grad er behov for en tværorganisatorisk tilgang til efter- og videreuddannelse, når løsningerne skal svare til de behov for udvikling af organisationer og institutioner, som opstår af den enkelte reform.

  Det tværfaglige element er derfor et vigtigt element i mange af de efter- og videreuddannelsesforløb, Københavns Professionshøjskole udvikler i samarbejde med kunderne.

  Ydelser, der ofte indgår i skræddersyede og tilpassede løsninger er:

  • Diplommoduler
  • Akademimoduler
  • Kurser
  • Workshops
  • Sparring - fx. team, ledelse, skyggesparring
  • Coaching
 • Hvordan er processen typisk omkring et skræddersyet forløb?

   

  Tæt samarbejde om et skræddersyet uddannelsesforløb sikrer organisatorisk forankring. Desuden giver det os mulighed for at justere på forløbet undervejs, når vi i fællesskab bliver klogere på, hvad der virker. Dialog er altafgørende. Derfor tegner vi ikke et ideelt forløb på forhånd, men sammensætter aktiviteterne sammen med jer, så vi bedst muligt møder jeres specifikke behov.

 • Hvem skal vi kontakte?

  Københavns Professionshøjskole leverer efter- og videreuddannelse til et bredt spektrum af faglige områder inden for offentlig velfærd. Under vores faglige områder kan du læse mere om vores kompetencer og erfaringer i forhold til at levere kompetenceudvikling, og du finde de relevante konsulenter, som du kan kontakte. 

  Find kontaktpersoner inden for:

  Beskæftigelse
  Det sociale område
  Erhvervspædagogik
  Forvaltning, skat og administration
  Grundskole
  Ledelse
  Psykiatri
  Sundhed og ernæring
  Teknologi

I fokus lige nu

Kontakt os